Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | January 30, 2018

Nytt poddavsnitt – “What would Fanny Lyckman do?”

Hej på er!

Tisdagen är kommer och likaså ett nytt poddavsnitt. Vi pratar om vem som uppenbarligen är vår nya girlcrush, om vår dagsfylla med Tom och Petter, hur man håller fiffi ren och myyyycket mer. Vi finns nu äntligen även på Acast så in och lyssna på veckans poddavsnitt!! Vi har dessutom premiär för vår älskade sponsor som vi är väldigt stolta över 🙂

Jag har lagt hela denna dagen åt sidan för att beta av så mycket som möjligt som jag skjutit på under en längre period. Skall hinna besöka tre olika bankkontor bland annat och har redan haft ett flertal telefonmöten på morgonen. Philip har tagit ledigt från jobbet så att vi kan ha ett marathon av måsten som äntligen skall betas av.

Medan jag satt i telefon lagade min fantastiska pojkvän de absolut godaste bananpannkakorna till oss. Get yourself a partner that makes great breakfast, säger bara det.
Medan jag är iväg och flänger idag så får ni inte glömma att lyssna på podden! PUSS


14 kommentarer14 kommentarer om “Nytt poddavsnitt – “What would Fanny Lyckman do?””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här