Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | January 20, 2018

Spontant blir ALLTID bäst

Hej på er <3
Ibland blir livet inte som man tänkt sig, hehe.
Igår efter jobbet åkte jag hem och svirade om till klackar för att käka middag på Berns. Hade planerat en lugn hemmakväll men istället hamnade jag på Le och dansade till tre på natten. Hade så jäkla kul och spontant blir faktiskt ALLTID bäst.
Under kvällens gång bokade jag dessutom biljetter till min hemstad för att gå på P3 Guldgalan. Så imorse fick jag sno Philips kostym och hoppas på att den håller måttet ikväll. Nu sitter jag på tåget som ska vara framme om en timme. Då ska jag snabbt lämna min väska på hotellet, möta upp tjejerna och bege mig mot galan. Efter galan är det ca 5 olika efterfester som jag planerat in att gå på så denna bakfyllan måste rycka upp sig asap.
Vi hörs mer imorgon med bilder från galan! PUSS


13 kommentarer13 kommentarer om “Spontant blir ALLTID bäst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här