Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:07 | January 19, 2018

How to: bli populär bland sina kollegor

Hej bästisar!!

Jag drog precis fetaste foodorabeställningen till kontoret från Pom & Flora. Kände att jag och mina kollegor förtjänade en lite lyxigare fredagslunch och det blev väldigt uppskattat, hehe. Just nu sitter jag med årets matkoma och försöker samtidigt få jobb gjort. Det är superduperfint väder ute och jag vill egentligen bara ut och promenera med min non existing hundvalp :/
Utöver det så bockade jag av veckans sista träningspass vilket innebär att jag klarade mig genom hela veckan utan ett enda avhopp från min sida! Idag var det spinning på urban ride klockan 08.00 *klapp på axeln*.
Ikväll är ju frågan om man ska in till stan och festa eller om man ska utnyttja helgen till att man faktiskt inte ska gå på varken Elle-galan eller P3-guld och därmed ta det lugnt och nyktert. Philip är borta på match hela kvällen ändå och är inte supersugen på att slappa hemma i min ensamhet…. Kvällens planer återstår att se dvs.

Hoppas ni har en helt magisk fredag och att ni får en ännu bättre helg. PUSS!!


8 kommentarer8 kommentarer om “How to: bli populär bland sina kollegor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här