Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:37 | January 18, 2018

När är man vuxen på riktigt?

Hej <333

Hur mår ni? Vad gör ni? Vad tänker ni på?

Kom relativt nyss hem från stadens centrum och har nu käkat pyttipanna och kollat på youtube. Pyttipanna är så underskattat och youtube är verkligen min terapi, for real. Jag var på ett lunch event som fröken Fingal höll i tillsammans med Nelly. Supermysigt att träffa de andra bloggtjejerna och snacka ikapp lite medan en supergod lunch serverades. Hade möte med min bank efter det som gick superbra och det gör mig så glad och stolt och pirrig. Jag känner mig som ett barn så därför blir det så overkligt när jag kommer på mig själv gå till banken helt själv utan mamma eller pappa (lol) för viktiga vuxna möten.
Känner ni er vuxna? Känner man sig någonsin helt vuxen?


18 kommentarer18 kommentarer om “När är man vuxen på riktigt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha jag kan verkligen relatera till det där med att inte gå till möten med mamma och pappa eller generellt inte be de om råd jämt och ständigt! Fastän man kan tänka att man vill göra det men då kommer på sig att man kan inte “ska” göra det… Fyller 20 i år och ibland känner jag mig som 15 fortfarande medan jag ibland kan känna mig som 25+, lite konstigt det där och tror helt enkelt man alltid kommer ha barnasinnet inom sig, lite bekvämt på något vis ju☺️

  Reply
 • Sååå fin är du!!😍 Jag tycker aldrig man blir vuxen, man blir bara en äldre person med lite mer livserfarenheter kunskap. Barnslig är man livet ut! 😀

  Reply
 • Så fin <3

  Reply
 • så snygg du är!!

  Reply
 • SÅ SNYGG JAG AVLIDER <3

  Reply
 • så fin!!

  Reply
 • Dör för ditt utseende!

  Reply
 • Ja bra fråga ! 😊

  Reply
 • Så bra fråga! Kolla gärna in den livsviktiga informationen i mitt senaste inlägg ❤️

  Reply
 • du är otroligt snygg

  Reply
 • Fina bilder!

  Reply
 • Jag är tjugofem & känner mig absolut inte som en “riktigt” vuxen människa. Undrar om man någonsin kommer göra det, haha!

  Reply
 • Jag bevivlar att man någonsin kommer känna sig riktigt vuxen. Men det är nog ganska överskattat också, hehe. Superfina bilder!

  Reply
 • helvete vad snygg

  Reply
 • Måste bara flika in att jag började lyssna på er podd igår, förmodligen mycket senare än alla andra. Men herregud ni är fantastiska. Skrattar högt flera gånger! Tack för att ni inte hymlar om något och bara kör rakt och ärligt. Grymt!

  Reply
 • va har du för snygga brallor ?

  Reply
 • Så fin!

  Reply
 • Jag tror man känner sig vuxen när man är 40. Det tar liksom lite tid. Men då känner man verkligen ett ”Äntligen!!” Det är väl först då som andra tänker att man är en vuxen…

  Reply