Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | January 17, 2018

NY VLOGG – Häng med backstage!

Hej hopp!

I fredags åkte jag ju med min bästis Ida till Helsingfors för att plåta en kampanj tillsammans med Maybelline.
Jag är deras nya svenska ambassadör vilket är så jäkla kul och detta var vår absolut första plåtning tillsammans. Ni får träffa min bästis Ida, hänga med backstage och se hur en kampanjplåtning kan gå till. Jag uppdaterar er självklart med mer av materialet som vi fotade och filmade när det är klart och lanseras 🙂

Hoppas ni gillar videon lika mycket som jag gör!


7 kommentarer7 kommentarer om “NY VLOGG – Häng med backstage!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här