Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | January 15, 2018

Kvalitetstid med farsgubben

Hej på er!!

Landade ganska nyligen hemma efter en rätt så intensiv dag. Har varit full rulle med jobb hela långa dagen och sista mötet höll på till klockan 18.00. Efter det gick jag och käkade med min far som varit i Stockholm över dagen, på en restaurang som låg nära där vi var på möte som heter Dubbel. Så mysigt att få dricka ett glas rött och spendera lite kvalitetstid med farsgubben en annars rätt så trött måndag. Ju äldre jag blir desto tydligare blir det sätt jag formats av mina föräldrar och utan att tänka på det bli mer och mer lik dem i många avseenden. Jag har alltid varit väldigt lik min far och min tvillingbrorsa är extremt lik mamma, både på sättet vi är på och hur vi ser ut. Rätt så intressant det där egentligen.
Nu är ska jag dricka upp min kopp te, svara på några sista mail och sen gå direkt och lägga mig. Imorgon ringer alarmet ännu tidigare än idag och jag ska iväg och testa night fight för första gången. Spännande!


4 kommentarer4 kommentarer om “Kvalitetstid med farsgubben”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här