Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | January 13, 2018

Yesterday & Behind the scenes

Igår efter 4 timmars sömn ringde alarmet. Ida som annars bor i Oslo sov hos mig och vi både gjorde i ordning oss och tog oss ut till taxin likt två sömngångare. Stackars kroppen som skulle hantera en hel dag med så få timmars sömn. Den enda fördelen med att gå upp så tidigt var väll att vi fick uppleva den mest fantastiska soluppgången uppe i luften. Hela flygplanet fylldes med varmt ljus och det var sååååå fint.
// Yesterday after 4 hours of sleep the alarm went of. Ida who lives in Oslo slept at my place and we got up and got ready and went out to the taxi like two sleep walkers. Poor body that had to push through the day after that little sleep. The only perk of getting up that early was probably the beautiful sun rise we experienced up in the air. The whole plane was filled with warm light and it was soooo pretty.

Väl framme i Helsingfors hoppade vi in i nästa taxi som tog oss till platsen vi skulle plåta på. En svinfet lokal där de fortfarande höll på att rigga ljus inför plåtningen. Jag och Ida attackerade direkt bordet och fyllde på kaffekopp efter kaffekopp. Enda sättet att förneka hur trötta vi faktiskt var.
// Arriving at Helsinki we got in a cab that took us to the location we were going to shoot at. A super dope location that they still we’re working on when we arrived. Me and Ida attacked the coffee table filling our cups one after one. The only way to try to deny how tired we were.

Sen var det dags för mig och Ida att sätta oss i stolen för att få hår och makeup fixat. Jag brukar ha väldigt svårt för att bli sminkad av andra eftersom jag är ganska kräsen med hur jag vill ha det. Trots det blev jag faktiskt väldigt nöjd med resultatet och jag är så taggad på att få visa er resultatet på hela plåtningen. Vi fotade för två olika foundations från Maybelline och temat på plåtningen var “best friends vibes” – därav min bästis Ida!
Vi filmade en rolig grej för produkterna som ni kan se sneakpeak av på min instastory. Tror resultatet kommer bli så fett och jag är sååå taggad på att få visa er!!
Stort tack till Ida som är bäst i världen som ställer upp, tack till Maybelline för att ni är så härliga att jobba med och TACK till mig själv som vågar tro på mig själv och följa mina små drömmar.

// After a cup or two or three me and Ida got in the chair to get ready with hair and makeup. I normally have a hard time with others doing our makeup since I am pretty picky with how I want it. I actually got really happy with how the makeup turned out and I am so excited to show you the final result of the shoot. We shot for two different foundations from Maybelline and the theme was “best friend vibes” – which explains me bringing my best friend Ida!

We shot a fun video for the products that you can see a sneak peak of on my insta stor. I think the result is going to turn out so dope and I am sooooo excited to show you!!
Major thank you to Ida who came through like a queen, Thank you Maybelline for being so awesome to work with and thank you to me myself and I who believes in myself and my little dreams.


13 kommentarer13 kommentarer om “Yesterday & Behind the scenes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här