Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:39 | January 11, 2018

Resa bokad till………

Aaaaaaah, jag är så pepp!!!

Nu är det bokat – den 8:e februari åker jag till New York!
Jag kommer vara där under fashion week tillsammans med Maybelline och iväg på massa roliga grejer som jag lovar att dela med mig utav då! Ni som följer mig sedan tidigare vet att New York är min absoluta favoritstad och jag har sagt till mig själv att någon gång i livet bo i New York under en period. Känner mig hemma sekunden jag sätter min fot där och jag är taggad på att äntligen få åka dit igen!!

Eftersom ni är så grymma på att ge massa bra tips så får ni gärna även här dela med er utav era bästa tips på ställen i New York so jag inte får missa! Restauranger, klubbar, caféer, turistgrejer och allt ni kan komma på!

JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!

// Aaaah, I am so excited!!!

It is finally booked – February 8th I am going to New York!
I am going there during fashion week together with Maybelline and I am going to all kinds of fun events that I promise to share then! If you’ve been following my since way back you know that New York is my absolute favorite city and I’ve told myself that I am going to live there for some longer period sometime during this lifetime. I feel at home the second I step my foot there and I am SO excited to finally go back!!!

Since you guys are the best at giving awsome tips please do share your best tips this time as well. Let me know all the best restaurants, clubs, cafés, tourist stuff and everything you can think of!

I AM SO EXCITED!!!


23 kommentarer23 kommentarer om “Resa bokad till………”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här