Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | January 8, 2018

Mitt veckoschema

Måndag:

Har jobb framför datorn inplanerat hela dagen. Skall skicka in vloggmaterial till @quassdorf från helgen så det kan redigeras. Har ett möte med banken vid 3 för att skriva på papper för en spännande grej. Efter det skall jag möta upp @moamattsson för GRIT strength och sen hem till henne på middag i hennes fina lägenhet.

Tisdag:

Nytt poddavsnitt släpps varje tisdag och denna tisdag är inget undantag. Vi pratar om vår uppväxt och det hela slutar med deeptalk som ni inte vill missa!
Utöver det blir det jobb på kontoret med fokus på mailkorgen som skall plöjas igenom. Vill få in ett eftermiddagspass på gymmet också.

Onsdag:

Lägger upp en ny video på min kanal! Det blir en vlogg från helgen som varit och jag tror att ni kommer gilla den 🙂
Jobb, träning och vardag utöver det! På kvällen ska jag kolla på min pojkväns hockeymatch!

Torsdag:

Roligare än att jag mest jobbar hela dagen blir det inte. På kvällen kommer min numera norska bästis Ida hem till mig! Vi ska laga middag och mysa hemma hos mig hela kvällen 🙂

Fredag:

Jag åker till Finland för att fota en rolig kampanj tillsammans med Ida. Ska bli så himla roligt!! Lovar att berättar mer om det senare 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Mitt veckoschema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här