Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | December 31, 2017

Stepping out of 2017 like…

Jumpsuit: Nelly.com / Glasses: Chimi eyewear –adlink

Tbt Marrakech…. har fortfarande galet många bilder därifrån att visa er.

Idag är sista dagen på 2017 och jag är redo för att lämna det bakom mig. 2017 i all ära men jag är verkligen en sucker för nystart.
Detta året har varit allt. Jag lärde mig att vara vuxen och klara mig själv. Bevisade mig själv att jag kan om jag vill och att jag klarar allt. Att livet är för kort för att tänka “tänk om” och ingen kommer att ta dig dit du vill om du inte tar stegen själv.
Det bästa med ett nytt år är att få stanna upp, reflektera över året som gått och ge sig själv en klapp på axeln för året som gått. Det är så fett att vi tagit oss igenom hela detta året. We made it guys!

Let’s do 2018 together <3 Love you guys!!!!


4 kommentarer4 kommentarer om “Stepping out of 2017 like…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här