Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:36 | December 26, 2017

“God jävla jul” – Avsnitt 5

Foto: Fabian Wester

Favoritdagen är tillbaka!
I veckans avsnitt pratar vi om hur vi firat julafton, året som gått och året som komma skall. Jag droppar en stor nyhet för Bianca och hon berättar om vad hon ser fram emot i 2018. Vi spelar in vårt första avsnitt via Skype och jag via ett kasst internet här i fjällen… Tycker dock att detta avsnittet blev jäkligt bra så in och lyssna med er! Finns där poddar finns 🙂


15 kommentarer15 kommentarer om ““God jävla jul” – Avsnitt 5”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åhh måste lyssna på erat avsnitt! älskar eran podd!❤️

  Reply
 • Hej jag heter Alice och har precis startat en ny blogg, kika gärna in 😊

  Reply
 • Så bra avsnitt, lyssnar just nu, ni är så härliga! ❤️

  Reply
 • Bästa❤️❤️

  Reply
 • bästa ni❤️

  Reply
 • Vad härligt! Vilken julklapp för oss lyssnare! ❤️ Måste få tillägga att du är så likt modellen Elsa Hosk!

  Reply
 • Hej underbara du! Jag vill bara säga att du är en riktig förebild och jag beundrar dig för du är verkligen en klok människa. Jag vet att nästa vecka så kommer ni spela in en frågepod men jag vet inte riktigt var er mejl är så hoppas att det är okej att jag ställer frågan här. Jag är 23 år och pluggar till läkare. Jag har aldrig haft kille förut innan min nuvarande pojkvän så jag vet inte riktigt om jag gör något fel eller inte eftersom jag har ingen erfarenhet. Min kille som jag har varit tsm nu 1 år: låter mig inte att gå ut, fika med kompisar, ha egen profilbild där man kan se mitt ansikte på instagram, får inte lägga upp bilder på Instagram, får inte gilla eller kommentera på mina tjejkompisars bilder, inte följa killar heller som är mina kompisar eftersom då är jag en attention whore. Han säger att jag vill ha mycket uppmärksamhet och att jag är en hora som gör såna grejer. Jag har aldrig legat med någon innan honom, eller varit tsm med någon annan kille dock så kallar han mig hora fortfarande. Han blir galen för andra killar vill ha mig och han säger att jag inte ska sväva iväg för mycket bara att jag pluggar till läkare och för att jag redan som 22 åring har ett jobb som assistent till en neurokirurg. Jag är tydligen nobody ändå enligt honom. Nu min fråga är eftersom han har ändå gjort så otroliga grejer för mig som tex flygit flera h för att se mig 1h osv så känns det som att han är en bra kille och jag en dålig tjej. Alla säger när jag berättar om detta att jag är dum i huvudet som tolererar detta när jag är en riktig feminism men han manipulerar mig så mycket så att jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta.. Både du och Bianca är kloka tjejer så jag skulle uppskatta om ni skulle berättat vad ni tycker? Är jag dum på riktigt? eller är jag en hora som han säger? vad ska jag göra? Help a sister outt! Dett påverkar mig psykist och jag har aldrig mått så dåligt..

  Reply
 • Hahah Fina ni är!

  Reply
 • så jäkla bra podd!

  Reply
 • 🙂 😊

  Reply
 • Samma till er!! <3

  Reply
 • Hej! Vet att det inte var av mig du ville ha svar, men måste bara skriva. Nej, detta låter inte okej. En pojkvän ska absolut inte kalla sin flickvän för hora och behandla henne på det viset som du beskriver. Och att han har flugit i flera timmar för att endast se dig i en timme låter tyvärr lite desperat i mina öron, men där kan jag ha fel. Men är allt det här värt det om du mår dåligt? Du kommer garanterat hitta en bättre kille! Kram

  Reply
 • god jul!

  Reply
 • Måste också kommentera detta. Får en klump i magen av att läsa det du skriver för jag känner igen det så väl från så himla många av mina vänner. Det börjar så som du beskriver det och sen blir det värre. Det är inte okej. Det är ett gradvist, sakta övertag av all kontroll. Min bästa vän har noll självkänsla kvar efter en sån här relation, och det började smygande. Tills hon inte längre hade någon självkänsla kvar för att kunna lämna honom.
  Du säger själv att du mår dåligt. Det spelar ingen roll om han så köper hela världen åt dig, han ska INTE kontrollera dig, INTE trycka ner dig och INTE få dig att må dåligt. Du ska inte vara med en person som får dig att må dåligt, punkt.
  Alla dessa kontrollerande män och killar som förstör – jag blir så ledsen. Jag hoppas verkligen du inser att du är värd bättre och att han inte ska få behandla dig såhär. Och jag hoppas att du har någon som du kan prata med om detta?

  Reply
 • God fortsättning ❤🍹

  Reply