Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | December 25, 2017

Some time off

Skidkläder från 8848.

Hej på er!!

Det blir inte mycket till bloggande för min del här borta men jag tänker att det får vara okej för denna gång.
Idag har jag firat att jag och Philip har varit tillsammans i fyra hela år genom att bara spendera hela dagen med honom. Vi började med en mysig frukost för att sedan bege oss ut i backen för några åk. Idag har det dock snöat hela dagen och varit riktigt kallt så efter några åk åkte jag och Philip hem till stugan och bastade oss varma igen.
Fyra hela år med honom känns helt overkligt när jag tänker på hur fruktansvärt pirrig han gör mig.

Innan middagen hann jag även klämma in en poddsession med Bianca eftersom imorgon kommer ännu ett nytt avsnitt av vår podcast – missa inte det! Vi körde vårt första poddavsnitt via skype och internetet här i stugan är långt ifrån det bästa, så jag hoppas verkligen avsnittet blir bra ändå. Nu har jag försökt skicka min ljudfil i två timmar dessutom som stackars Kid får redigera sent ikväll.

Imorgon blir sista hela dagen och kvällen för mig och Philip här i fjällen innan vi beger oss tillbaka till Stockholm och nyår. Då blir det bättre internet och bättre blogguppdatering, I promise.

Hoppas ni alla har en fantastisk juldag vare sig ni är ute och festar eller hemma och myser. Puss på er!

// Hey you guys!!

There is not much blogging going on while I’m here but I guess it has to be okay for this time.
Today I have been celebrating being together with Philip for four whole years just by spending the whole day with him. We started with a cozy breakfast and then hit the slopes straight away. It has been snowing all day and been real cold so after not too long me and Philip went back home and heated up the sauna.
Four whole years with him feels unreal when I think of how in love I am and the goosebumps he gives me.

Before dinner I managed to record the next podcast episode that will be live tomorrow – don’t miss that! We did our first session through Skype and the internet her in the cabin is literally the worst but I really hope that this episode will turn out okay anyway. I’ve been trying to send my soundtrack for a good two hours and poor Kid will have to edit it tonight.

Tomorrow is the last day and night for me and Philip here in the mountains before we head off back to Stockholm and new years. There will be better updates here then, I promise.

I hope you all are having the best Christmas day wether you are chilling at home or out partying. Love!


8 kommentarer8 kommentarer om “Some time off”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här