Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | December 23, 2017

Roadtrip till julkänslan

Photo: Ellen Waldton / Edit: Me

Heels: Nelly.com / Pants: Lexington / Belt: Gucci / Knit & Coat: Twist & Tango

Hej på er!

Jag sitter just nu och knaprar på en subwaykaka i bilen på väg till fjällen med Philip bakom ratten. Vi lyssnar på musik på högsta volym och skriksjunger med till låtarna. Imorgon är det julafton? Så sjukt!! Vart tog detta året vägen liksom? Börjar få julkänsla äntligen nu när vi kör förbi alla snötäcka landskap och det är så vackert med solen som håller på att gå ner.

Hoppas ni har en fin dag <3

// Hello guys!

I’m in the car right now eating my subway cookie in the car on my way to the mountains with Philip behind the wheel. We are listening to music on the loudest volume and screaming the lyrics out. Tomorrow is Christmas? So crazy. Where did this year even go? I’m starting to finally get some Christmas spirit as we are drivning past all the snow covered landscapes and it is so beautiful as the sun is setting.

I hope you all are having a beautiful day <3


5 kommentarer5 kommentarer om “Roadtrip till julkänslan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här