Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:59 | December 22, 2017

Berrys bootcamp och dubbeldejt

Igår efter jobbet mötte jag upp Hannah Andersson på Berry’s bootcamp här i Stockholm. Jag fick testa på en timme med intervaller kombinerat med coreträning. Tokälskade passet och rekommenderar er verkligen att gå hit!!
// Yesterday after work I met up with Hannah Andersson at Berry’s bootcamp here in Stockholm. I got to try an hour workout filled with intervals and core workout. I absolutely loved the class and recommend you guys to go here!!

Efter ett rejält svettigt pass gick jag och duschade och gjorde i ordning mig i lugn och ro. De har världens fräschaste omklädningsrum för att inte tala om perfekta ljuset att sminka sig i. Det är få förunnat ska ni veta!
// After a killer workout I went and showered and got ready in and took my time. They have to nicest dressingroom and the most perfect light to do your make up in. That is not offered every day imma tell ya!

Efter träningen gick jag bort till Kasai och mötte upp Matilda, Axel och Philip för en dubbeldejt. Vi är alla från Göteborg och har nu flyttat upp till Stockholm av olika anledningar och vi alla kände hur det var dags att ta tag i den middagen vi snackat om så länge. Sagt och gjort så hade vi trevligaste kvällen på Kasai med massa goda rätter och öl. Dör för kvällar som dessa!!
// After the workout I went to Kasai and met up with Matilda, Axel and Philip for a dubble date. We are all from Gothenburg and has moved to Stockholm for different reasons and we all felt how we needed to make this dinner we’ve been talking about for so long to actually happen. Said and done and we had the best night with amazing food and beer. I love nights like these!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Berrys bootcamp och dubbeldejt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Läppstiftet! Vart hittar man och vad heter det?? Fan att du alltid är så fräsch!

    Reply
  • Superfina bilder!

    Reply