Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | December 19, 2017

Nytt poddavsnitt – Allt om breakups

Photo: Fabian Wester

Min favoritdag på hela veckan är här!

Det är tisdag och vi har släppt ännu ett avsnitt av vår podcast “Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.
I detta avsnitt pratar vi om veckan som gått men vi går också in och fördjupar oss i veckans tjejsnack som är hjärtekross. Vi pratar om egna erfarenheter och hur vi tog oss ur det och mycket mer!

Lyssna på veckans avsnitt HÄR

Glöm inte att maila oss på [email protected] med förslag på ämnen till vårt tjejsnack eller om ni har någon tanke och fundering. PUSS!


5 kommentarer5 kommentarer om “Nytt poddavsnitt – Allt om breakups”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det här avsnittet behövde jag verkligen, ett fantastiskt bra avsnitt där igenkänningsfaktorn är såå hög och jag älskar det! Jag och mitt ex gjorde slut i mars och det är fortfarande tufft ibland men oj vad jag tog åt mig av detta avsnittet, ni är grymma!
  Tack för att ni är såå ärliga, raka och magiska! Tack!

  Reply
 • Vilken grym podd ni har! 😊 Helt galet! 😊 Tack för stunderna..

  Reply
 • bästa podden utan tvekan!

  Reply
 • ny favoritpodd!!

  Reply
 • Hej! Jag tänkte på i början av eran podd när Bianca börjar prata om hur hemskt barnsexhandel är osv och hon börjar berätta en historia(?) och du säger att du inte vill höra för att det är så hemskt. Grejen med musikhjälpen och ämnet barnsexhandel var bland annat att vi ska börja prata om detta och bryta tystnadskulturen så att det kan ske en förändring, så att det inte fortgår i det tysta. Tänkte bara på detta och ville lyfta fram att vi måste våga lyssna på det hemska. Ni kanske pratade om barnsexhandel efter eller innan poddinspelningen och då är ju det superbra. Menar inget illa men ville bara lyfta fram det.
  Kram älskar din blogg!

  Reply