Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | December 4, 2017

Lets talk about sex – morgondagens poddavsnitt

I veckans poddavsnitt kommer jag och Bianca att prata om inget mindre än ämnet SEX.
Ett annars väldigt nervöst, läskigt och utlämnande ämne att tala om eftersom vi utgår utifrån våra egna erfarenheter och upplevelser som vi nu delar med oss utav i podden. Jag kan ärligt säga att jag är sjukt nervig och pirrig inför responsen på detta eftersom jag, tillskillnad från Bianca inte kommer ifrån en bakgrund där sex är någonting man pratar superöppet om. Däremot tycker jag verkligen att det är någonting vi i vår generation borde försöka bryta oss loss ifrån och börja prata mer öppet om sex just för att det är så otroligt stor och naturlig del av alla våra liv – vare sig man har det eller inte.

Det känns viktigt också, efter att ha fått in många frågor från er om just detta, att visa upp en bild av hur sex inte alltid är perfekt. Många gånger kan det bli stelt, pinsamt och fel men att det är precis lika okej och normalt som när sex är så fantastiskt som det kan vara. Man skall inte sätta press på sig själv att det måste vara det bästa ligget någonsin utan snarare försöka ha en avslappnad inställning till att ibland blir det även mindre grymt, fattar ni?
Efter att ha blivit inspirerad utav alla våra-ligg-podden så känner jag att fan, jag borde verkligen våga släppa på detta. Låta alla er kanske bli inspirerade av att sex inte behöver vara så hemligt, pinsamt och privat som många tycker att det är.

Så – Let’s talk about sex, världens bästa ämne.

Avsnitt ute imorgon!

// In this weeks podcast me and Bianca Will ve talking about nothing less than se subject SEX.

A subject that in other cases may feel very scary and totally putting yourself out there talking about it, since we are talking from our own experiences and thoughts that we now share in this episode. I can honestly say that I am nervous of your respons on this episode since I, unlike Bianca, come from a background where sex isn’t really spoken about out in the open. I do though, think that it is really something us from our generation should try to break free from and start talking more openly about sex since it is such an important and natural part of everyones lives.

I also feel that it is important, after getting so many questions and emails from you guys, to show that there is a side to sex that is not always perfect. Many times it can be awkward, embarrassing and just be wrong but we want to send the message that it’s just as big part of sex as the awesome part is, you feel me?
After being inspired by the “Alla-våra-ligg podcast” I feel like f*ck it, I should really let go of my anxiety towards letting you all in on this subject. Hopefully you guys will be inspired to talk more openly about sex and stop thinking of it as something embarrassing, secret and totally private as many of us do.

So – Let’s talk about sex, our favorite subject.

Episode out tomorrow!


14 kommentarer



14 kommentarer om “Lets talk about sex – morgondagens poddavsnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här