Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | October 26, 2017

Makeup obsession

Jag får absolut inte plats med mer smink i min lägenhet som det ser ut nu MEN jag kunde inte låta bli att svänga förbi Haymarket igårkväll för att smita in på Anastasia beverly hills eventet. Supermysigt intimt litet event med plockmat och drinkar samt att man fick med sig trrrreeeevligaste goodiebagen hem. Blev helt pirrig i magen när jag tittade ner i påsen och såg vad som låg där. Ögonskuggspaletten Subculture (klick!), blushkit, glowkit, liquid glow samt läppstift. Har använt anastasias produkter länge och blir alltid lika positivt överraskad när jag testar hennes produkter. Trots att jag ska iväg för en spa-dag med tjejerna strax så kunde jag inte låta bli att göra en fullface höstsminkning med nya paletten och läppstiftet. Besatt!

// I definitely don’t fit any more makeup in this apartment as of now BUT I couldn’t stay away from Haymarket last night where an event with Anastasia beverly hills were. Such a cozy event with drinks and a small amount of people and ofcouse the looooveliest goodiebag to bring home. I got butterflies in my stomach when I saw what was in it. The eyeshadow palett Subculture (klick!), blushkit, glowkit, liquid glow and lipstick. I’ve used anastasias products since way back and I always get happily surprised when I try new stuff out from her. Even though I am heading to a spa day with the girl soon I could keep myself from doing a fullface fall makeup when the new palette and lipstick. Obsessed!


14 kommentarer14 kommentarer om “Makeup obsession”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här