Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:48 | October 25, 2017

New brows who dis

I’m happier that I look, I swear.

Har precis varit och fixat mina ögonbryn hos Felicia och känner hur jag måste slå ett slag för hur duktig hon verkligen är. Det gör verkligen så mycket att bara vakna med ett par markerade ögonbryn som ger lite kontrast i ett annars höstblekt ansikte. Det blir alltid att det som vanligtvis tar 15-20 minuter blir till en timme för att vi alltid babblar om så mycket. Världens mysigaste Felicia som är så GRYM på ögonbryn. Jag får en hel del frågor om mina bryn på sociala medier och kan avslöja att hårväxten är genetiskt men formen står Felicia för. Hon sitter på Sephora Biblioteksgatan och heter @browfelicia på instagram! Heja snygga ögonbryn!

// I’ve just been at Sephora to get my brows done my Felicia and I just have to say what a talent she truly is. Is does such a difference to wake up with a pair of brows in the morning on a tired face. What usually takes 15-20 minutes now takes up to an hour since me and Felicia always ends up talking about everything you could possibly talk about. The worlds best Felicia that is BEST at what she does. I get a bunch of questions on my brows and I can tell you that the growth is genetic but the shape is all thanks to Felicia. She’s located at Sephora Biblioteksgatan and called @browfelicia on instagram! Go fleeky eyebrows!


16 kommentarer16 kommentarer om “New brows who dis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här