Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | October 24, 2017

Saturday Recap – best night in a long time

Jag bar en bekväm outfit och ny hoodie som ni hittar HÄR. –betallänk
// I wore a comfortable outfit and a new hoodie that you can find HERE. -adlink

Lördagsmorgon i Göteborg var gänget rätt så slitna. Jag som gått och lagt mig tidigast åkte hem till Philips föräldrar för att fika och klappa på Philip storasysters mage som nu mer har en bäbis i sig. Mysig kontrast mitt i allt festande.
Philip åkte in till stan för att gå på frölundamatchen med sin far på eftermiddagen så jag passade på att åka med och tillbaka till hotellet. Jag gjorde snabbt i ordning mig och mötte upp de andra tjejerna på partybrunch. I all ärlighets namn så var jag inte svintaggad vid detta laget. Jag var mest obekväm med all housemusik som penetrerade mina öron och jag kände inte heller någon lust för att hälla i mig alkohol för att kunna ha kul. Sista låtarna gick dock över till lite RnB så jag lämnade ändå brunchen med ett bra humör. Är ni också sånna när ni är ute och festar, vars festhumör helt hänger på om det är bra musik eller inte?
Efter brunchen åkte jag och mötte upp min pojkvän och några kompisar för att käka middag tillsammans i Linné och sen tillbaka till hotellet för att festa igen.
Denna kväll var det Ingrossos tur att DJa och han gjorde det BRA. Han övertygade till och med mig till att dansa loss och det var SÅ bra stämning. När vi senare begav oss mot Push till efterfesten var alla så jäkla taggade på att festa vidare vilket var så himla kul. Ingrosso och Alesso körde tillsammans på Push hela kvällen och jag hade roligaste utekvällen på riktigt länge, med bara housemusik haha :’) Träffade massa härliga människor, gamla vänner och en hel del utav er som läser min blogg vilket är så KUL. Älskar när ni vågar er fram och säger att ni gillar det jag gör, seriöst bästa känslan!!

// Saturday morning in Gothenburg and the crew was pretty exhausted. I went to bed first the night before so I went home to Philips parents to “fika” and look at his big sisters belly that now has a little baby inside of it. Such a cozy contrast from all the partying. Philip and his father went to the city to watch hockey and I went back to the hotel. I got ready real quick and met up with the girls at the party brunch. Honestly I wasn’t too excited at this point. I was mostly uncomfortable with all the house music penetrating my ears and I did not feel that I wanted to poor alcohol in my system to have fun. The last songs was some RnB so I did leave the place in
a good mood. Are you also like me when you are out partying, that depends your mood on if it is good music or not.
After the brunch I went back and met up with my boyfriend again with some friends to have dinner in Linné and then back to the hotel to party again.
This night was Ingrossos turn to be the DJ and he did it GOOD. He even convinced me to dance like crazy and the vibe was so good. When we later went to afterparty at push everyone as so pumped to party on which was so much fun. Ingrosso and Alesso both played music together at Push all night and I had the most fun out that I’ve had in a long time, with only house music haha :’) I met a lot of nice people, old friends and a lot of you guys that read my blog which was so FUN. I love when you come up and tell me that you like what I do so I can get a idea of what you all look like. The best feeling ever!!


1 kommentarerEn kommentar om “Saturday Recap – best night in a long time”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är samma med musiken! Blir seriöst den suraste och otaggaste människan när stället har dålig musik haha

    Reply