Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | October 12, 2017

Comfy fall

Om det är någonting jag letat länge efter så är det ett snyggt, cleant och okomplicerat mjukisset utan stora loggor. När jag klickade mig in på Na-kd fann jag till min glädje dessa designade av FETT snygga Vanessa Moe. Vilket set är er favorit?

// If there is anything that I have been looking for a long time now it is a nice, clean and uncomplicated set with no big logo on it. When i checked out Na-kd I found these designed by the gorgeous Vanessa Moe. Which set is your favorite?

Shirt HERE / Pants HERE

Hoodie HERE / Pants HERE

Sweater HERE / Pants HERE

Hoodie HERE / Pants HERE


1 kommentarerEn kommentar om “Comfy fall”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här