Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | September 12, 2017

New me!

Before:
After:

OKEJ VÄNTA LITE NU – ser ni denna förvandlingen??

Jag har letat frisör i Stockholm nu det senaste eftersom Ellen jag gick till tidigare har salong i Göteborg. Så skrev en kompis att jag skulle gå till hennes salong Serenity som ligger på Riddargatan. Jag har ju nämnt här tidigare hur jag är i ett desperat behov av att göra en stor förändring. Så när jag satte mig i frisörstolen hos Rania (serenity_rania på instagram) sa jag att hon fick rätt så fria händer. Jag var så trött på min platta blonda kaluffs och kände bara hur vad som helst skulle vara bättre. Sagt och gjort så sparade vi på längderna, klippte en gardinlugg och la in blonda och lite mörkblonda kalla slingor. Resultatet är väldigt likt min naturliga hårfärg och men så mycket snyggare! Ser så fram emot att Philip kommer hem från träningen så han kan få se mitt nya jag! Är så himla nöjd verkligen.
Inte nog med att jag blivit med lugg och mörkare hår så ska jag tillbaka till Rania och sätta i extensions för att göra en förtjockning med hairtalk. Wiiie! Vad tycker ni än så länge??

// OKEY HOLD UP – do you guys see this transformation??

I’ve been looking for a hairdresser here in Stockholm for a while now since Ellen has her salon in Stockholm. Then one day my friend wrote to me and told me that I should go to her Salon Serenity at Riddargatan here in Stockholm. I’ve mentioned here before that I am in desperate need of a big change. So when I sat down at Ranias chair (serenity_rania on instagram) I just told her that she had free hands. I was so sick of my blond boring hair and pretty much thought that anything would be better. Said and done and we kept the length, cut parted bangs, and added some blond and darker blond icy tones. The result is very similar to my natural hair color but much better looking! Now I look forward for Philip coming home so I can show him the new me! I’m so happy with the result.
Not only have I gotten bangs and darker hair I am also going back to Rania next week to put in extensions so make it a bit thicker with hairtalk. Wiie! What do you guys think so far??


28 kommentarer28 kommentarer om “New me!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här