Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | September 7, 2017

Fall favorites and me rambling

1. HERE / 2. HEREadlinks

3. HERE / 4. HEREadlinks

5. HERE / 6 .HEREadlinks

7. HERE / 8. HEREadlinks

Plockade ut några favoriter från Nelly.com nu såhär inför hösten som faktiskt redan är här. Jag har själv klickat hem 1,3,4 & 6an till mig själv. Är så taggad för en hösten faktiskt. Det blir min första i Stockholm och nu bor ju Philip här med mig och kan mysa med mig framför Wahlgrens värld i höstmörkret. Hans hockey sätter ju dock igång och han är borta ca alla kvällar för antingen match eller träning men jag får väll pallra mig bort till ishallen och titta på istället. Eller ha mina spa-kvällar här hemma själv tills han kommer hem. Hur som helst – jag ser så mycket fram emot hösten!!

// I
picked out a few favorites from Nelly.com due to the fall arriving sooner than later. I’ve ordered 1,3,4 & 6 for myself. I’m actually so excited for this fall. It will be my first fall in Stockholm and now that I live with Philip again we can both have cozy nights in the sofa watching “Wahlgrens värld” when it’s cold and dark outside. His hockey starts every fall though so he is away almost every night with either practice och game, but I guess I’ll have to get to the rink and watch him play. Or just stay at home having spa nights by myself. Anyway – I so look forward to this fall!!


4 kommentarer4 kommentarer om “Fall favorites and me rambling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här