Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:29 | August 31, 2017

And here I am in Helsinki

Pants: HERE / Shirt: HERE / Heels: HERE / Belt: Gucci – adlinks

Här står jag med och försöker dölja mitt trötta ansikte precis innan jag hoppade på flyget till Helsinki imorse.
// Here I am trying to cover my tired face before jumping on the plane to Helsinki this morning.

Det var inte till någon överraskning att regnet öste utanför.
// It was no surprise that the rain was poring outside.

Hej på er!

Har saknat att blogga idag men har verkligen inte haft tiden till det. Klockan ringde 06.30 och klockan 07.00 hoppade jag in i taxin som skulle ta mig till flyplatsen. Fy fan för att gå upp så tidigt på morgonen alltså.
Jag är alltså i Finland tillsammans med ett gäng influencers för att gå på en masterclass ledd av med makeupartisten Dominique Samuel. Maybelline håller eventet och vi fick testa massa av deras grymma och prisvärde produkter. Så rolig upplevelse! Nu är vi tillbaka till hotellet och jag har 15 minuter att göra i ordning mig för att hoppa in i ytterligare en taxi för mingel och middag. Jag är så hungrig!!

// Hello you guys!

I’ve missed blogging today but there has really not been time for it. The alarm went off at 06.30 and at 07.00 I jumped into the cab going straight to the airport. I hate early morning like these, ugh.
Any way, I am in Finland together with a bunch of influencers to attend a masterclass led by the make up artist Dominique Samuel. Maybelline is hosting the event and we got to try a bunch of their amazing and price worthy products. Such a fun experience! Now we are back at the hotel and I have 15 minutes to get ready and jump into the next cab and head towards the mingel and dinner. I am so hungry!!


14 kommentarer14 kommentarer om “And here I am in Helsinki”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här