Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | August 30, 2017

Yesterdays casual

Foto: Herman Caoran / Edit: Me

Sneakers: Nike / Jeans: Levis (vintage) / Shirt: Twist & Tango / Bag: Twist & Tango

Igår var verkligen en så himla trevlig dag. Blev behandlad som en prinsessa hela dagen på Sturebadet tillsammans med ett gäng superkvinnor. Men mer om det i ett utförligare inlägg senare 🙂

Idag jobbar jag hemifrån hela förmiddagen för att sedan åka in till stan för att gå på By Malinas visning. Har aldrig varit i Stockholm under modeveckan så det ska bli intressant att se. Det är väll egentligen inga märken som har visningar denna vecka som jag dör för heller. Många går ju bara för att man “ska” gå, vilket känns lite påtvingat om jag får säga det själv. Ikväll ska jag på en middag med ett gäng vilket ska bli treeevligt. Kameran hänger med såklart!

// Yesterday was such a nice day. I was treated like a real princess at Sturebadet together with a bunch of power ladies. More of that in a more detailed post later 🙂

Today I’m working from home all morning and later today I’m heading to the city to attend By Malinas show. I haven’t been in Stockholm during fashion week before so it is going to be interesting to experience. There isn’t really any brands that I’m dying to see though. I feel that a lot of people go to shows because it’s pretty much “what you do” which to me feels forced in a way. Tonight I’m going out for dinner with a group of people which will be nice. The camera will come with ofcourse!


12 kommentarer12 kommentarer om “Yesterdays casual”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här