Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:54 | August 29, 2017

Vad jobbar jag med egentligen?

Hej! Kan inte du berätta mer om vad du jobbar med nu i Sthlm? Kanske bara är jag som missat men… Samt skulle vara kul med ett inlägg om en typisk vardag i ditt liv! Kramar

Hej!

Jag har svarat på detta någon gång i ett tidigare inlägg men jag inser att det troligtvis inte framgått tillräckligt tydligt eftersom jag dagligen får frågor om vad jag jag jobbar med.
Först och främst jobbar jag som “relations manager” på ett företag som heter Elly Pistol. Det jobbar jag med ungefär deltid och då är mina uppgifter att svara på kundfrågor, hantera ordrar i ett system och se till så att kunden får det dem beställt osv. Elly Pistol är ett företag som säljer kläder och jackor, ni känner säkert igen det från Therese Lindgrens medier då vi samarbetat mycket med henne.
Utöver mitt deltidsjobb på Elly Pistol så jobbar jag med mina sociala kanaler så som blogg, instagram och snapchat. Detta har blivit mer och mer sedan jag flyttat till Stockholm vilket är superkul! Det är en jätterolig och kreativ bransch som passar mig utmärkt.

En vardag i mitt liv kan se ut som att jag kommer till kontoret vid halv 10 och jobbar i några timmar framför datorn. Vid tidig eftermiddag går jag och fotar en outfit till bloggen eller går på ett event för att sedan kanske klämma in ett träningspass. I båda jobben ingår en hel del svarande på mail så det blir några timmar sittandes still framför datorn.

Hoppas det svarade på din fråga 🙂
Kram!

xx

// Hi!

I’ve answered this question once before but I realize this it may not have been clear enough since I get this question all the time.
First and foremost I work as a “relations manager” at a company called Elly Pistol. I work there part time and I do a lot of customer service, send out orders from our system and pretty much make sure that the customer is pleased with their purchase. Elly Pistol is a company that sells clothes and bomberjackets. You might know us fråm Therese Lindgrens social medias since we’ve worked a lot with her.
Other that my work at Elly Pistol also work with my social medias like my blog, instagram and snapchat. It’s been more of that since I moved to Stockholm which is super fun! It’s such a fun and creative business and it fits me perfectly.

A day in my life can start with coming to the office at 9.30, work in front of the computer for a couple of hours as a relations manager. In the afternoon I leave the outfit to shoot a look or to attend an event and efter that I might squeeze in a work out. In both my jobs I do a lot of emails which makes me sit for a lot of hours.

I hope that anwered your question 🙂

Love,

xx.


11 kommentarer11 kommentarer om “Vad jobbar jag med egentligen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att det går så bra för dig 😊

  Reply
 • Jättekul! 😃

  Reply
 • Älskar sådanna här inlägg, tycker det är jättekul att läsa vad folk jobbar med och speciellt när de jobbar inom media!!

  Reply
 • Åh spännande, har också undrat det faktiskt. Galet bra att du kan bolla alla grejer, fattar att blogg och insta måste ta upp mycket tid! 😊

  Reply
 • Det är alltid lika kul att läsa om när man jobbar med det man älskar, en riktig power babe och dream big. Man blir inspirerad och jag tänker likadant kring mina jobb! Man ska ju verkligen satsa på något man tycker är kul! Livet är för kort för annat 😊

  Reply
 • Va spännande! 😊

  Reply
 • Du är så inspirerande!! Kram

  Reply
 • Drömjobben ju! Skulle också gärna jobba med något kreativt, så kul ju. <3

  Reply
 • Hej. har en följ fråga! Är du utbildad på något sätt efter gymnasiet eller hur fick du det jobbet? Låter förresten skitskoj!

  Reply
 • Åh vad snyggt!!!

  Reply
 • 12.sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply