Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | August 28, 2017

Måndagen mitt i livet

Glasses: Pop boutique / Dress: HERE / Shoes: HERE / Bag: HEREadlinks

Såhär ser vi ut idag, jag och lilla Stitch.

Denna klänningen är så jäkla skön ska ni veta. Jag tänker att med ett bälte i midjan och klackar på fötterna så är den lika perfekt till utekvällen.

Just nu sitter jag med Stitch sovandes i famnen, kvar på kontoret. Hon skall hämtas av Marcelo här snart och jag ska börja bege mig hemåt. Lite sorgligt att säga hejdå till denna lilla grisen. Har haft en riktigt trött måndag trots en superlugn helg. Fick klämt in en kaffe i solen med @elinskoglund vilket alltid är lika trevligt. En riktig måndag mitt i livet så att säga!

// This is todays look, me and little Stitch.

This dress is so comfortable. I’m thinking this one with a belt i the waist and a pair of heels would be a perfect outfit for going out as well.

I’m still at the office with Stitch sleeping in my lap. She’s being picked up any moment now by Marcelo and I’m heading home. It’s a bit sad saying byebye to this little pig. I’ve had a tired Monday even though I chilled all weekend. I did still manage to grab a coffee with @elinskoglund which always is nice. A typical Monday in life I’d say!


4 kommentarer4 kommentarer om “Måndagen mitt i livet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här