Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:01 | August 26, 2017

VLOGG – Jobb, pw & back to reality

Hejsan hoppsan!

Jag och Philip har varit och fixat med vuxengrejer till lägenheten hela dagen. Jag har också hunnit redigera vloggen jag filmade i torsdags. Inte min bästa kanske men känner att det är kul att vara tillbaka med youtube videos i alla fall, så bättre än inget!

Nu ska jag sätta mig i soffan bredvid Philip och käka hemmagjorda hamburgare och kolla på film. PUSS!

// Hello guys!

Me and Philip have been fixing grown up stuff for the apartment all day. I’ve also managed to edit a new vlog for you guys that I filmed this thursday. Mabye not my best but I think it’s fun to be back on youtube and It’s better than nothing.

Now I’m crashing the couch next to Philip to have some home made burgers and watch a movie. KISS!


6 kommentarer6 kommentarer om “VLOGG – Jobb, pw & back to reality”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här