Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | August 18, 2017

Datenight are my favorites

My sweater: HERE / Heels: HERE

Igår mina damer och herrar var det äntligen hög tid för första datenighten i Stockholm med mitt livs kärlek.

Låg först hemma på golvet med pms i början av kvällen och kände att jag bara ville skita i allt som har med livet att göra. Men så kom min pojkvän hem från sin träning som en knight of shining armor och plockade upp mig från golvet. Så jag pudrade ansiktet, satte upp håret och på med klackar och vi tog bilen in in till storstaden. Vad hade jag gjort utan denna kille? på riktigt?

Vi käkade på nosh & chow där vår vän jobbade. Jag tog en råbiff och ett glas rött och Philip tog deras ankconfit.

Tack Philip för en mysig kväll och tack för att du äntligen flyttat till Stockholm <333

// Yesterday my ladies and gentlemen it was finally time for the first datenight in Stockholm with the love of my life.

In the beginning of the night I was on the floor at home with pms ready to give up on pretty much everything. But then my boyfriend came home as a knight of shining armor and picked me up from the floor. So I bronzed my face, put my hair up and heels on and we jumped into the car and headed towards the big city. What would I do without this dude? For real?

We had dinner at nosh & chow where our friend worked. I had a steak tartare and a glas of read and Philip took their duckconfit.

Thank you Philip for a cosy night and for the fact that you’ve finally moved to Stockholm <33


6 kommentarer6 kommentarer om “Datenight are my favorites”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här