Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:44 | August 8, 2017

Blogs that I actually do read

Me & My blogger babe Bianca at Kasai this summer.

För att vara en bloggerska kan jag vara ärlig och säga att det inte är många bloggar jag läser. Ibland trillar jag dock in på mina kollegors bloggar och jag tänker att det kan vara kul för er att få veta vilka bloggar jag faktiskt läser.

Först ut är Mollys blogg – Extremt duktig på att fota allt möjligt med sin systemkamera vilket gör att hon håller en genomgående hög kvalité på sin blogg. Hela bloggen innehåller en röd tråd vilket jag älskar, hon har liksom verkligen hittat sin grej. Ruggigt snygg är hon ju också!

Bianca har ju som ni vet en blogg – En snygging med en lite mer personlig blogg. Jag älskar det faktum att den tjejen är ärlig i sig själv och spelar liksom inte någon karaktär. Hon är 100% sig själv, personlig och helt fantastisk.

En favorit just nu är Lisas blogg – Hon driver den bloggen jag kikar in på oftast för att finna inspiration. Helt galet duktig på att fånga känslor i bild. Också en alldeles egen stil som jag avgudar. Så grym!

En ny favorit är också Matildas blogg – tjejen som aldrig tycks sluta resa. Hon håller en simpel och tidlös nisch på sin blogg som jag älskar. Den känns så oansträngd och genuin. Jag fnissar så mycket med denna tjejen, lika vacker på utsidan som insidan!

Sen har vi ju mina kära bloggkollegor här på nouw som säkert igen av er har missat – @elinskoglund, @gertrudes,@moamattsson,@vegakarlsson med flera.

För övrigt pratade jag och Bianca för några veckor sedan om just detta. Hur vi måste alla bli bättre på att hylla och höja varandra i denna branschen. Tala om för någon som gör samma sak att dom gör det jäkligt bra. Tjejer ska stötta, inspirerar och backa varandra. Det här var mitt lilla försök till just det 🙂


// For me being a blogger I actually don’t read that many blogs. Sometimes I do check out some blogs though and I thought it would be fun for you guys to get to know what blogs I read.

First out is Mollys blog – Extremely talented in capturing everything with the most awsome quality. Her blog has an on going theme that is beautiful and she has definitely found her signature! She is gorgeous too!

Bianca also has a blog as you may know – A hottie with a more personal touch. I love the fact that this girl i honest and 100% true to herself. She really does not play any character and she is amazing in every way.

One favorite right now is Lisas blog – She probably has the blog that I go to the most to find inspiration. She is crazy talented when capturing emotions on pictures. Also has a stile that I adore!

A new favorite is Matildas blog – The girl that does not ever seem to stop traveling. She keeps a subtil and classy look on her blog that I love. It feels so effortless and real. I laugh so much with this girl, just as beautiful inside and out.

Then I can’t forget to include my amazing colleagues here at nouw – @elinskoglund , @gertrudes , @moamattsson , @vegakarlsson and so on.

I actually talked with Bianca about this a couple of weeks ago. I really think that we should all be better att lifting one another in this business. Really tell someone that runs social medias that what they are doing is awsome. Girls should support, inspire and back each other up. So that was my small attempt of just that 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Blogs that I actually do read”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bra initiativ att lyfta andra! Xx tjejerna från Wearit

  Reply
 • Ha en härlig dag! KRAMIS

  Reply
 • Finis, läser din blogg MED! <3 Och du har så rätt! Vi måste peppa varandra!!

  Reply
 • Så fina

  Reply
 • Jättekul med tips om vad du själv läser för bloggar och hittar inspiration, mer pepp åt folket 👏

  Reply
 • Finisar!!

  Reply
 • Supermegabra bloggar det där, får så mycket inspiration av dem (och dig). Håller med om att det är så jäkla kul när det bjussas i bloggvärlden och visas kärlek! heja heja <3

  Reply
 • Så mycket inspiration och pepp du ger! 😃 <3

  Reply
 • Such a nice post! Got some new blogs to read which is always fun. <3 If you’ve any more blogs left to show for us, I’d love to read them too !!

  Reply
 • Man ska alltid hylla varandra när man gör något bra 😊

  Reply
 • Min favorittjej!!! BLEV SÅ GLAD NU <3 Saknar dig, fina, unika, vackra människa <3 <3 <3

  Reply