Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:16 | August 5, 2017

My go-to’s lately – minimalistic makeup

Eyebrows: HERE (medium brown)/ Concealer: HERE / Strobing stick: HERE / Highlighter: Here / Perfume: HEREadlinks

Från att ha kört samma look ca varje dag till att experimentera ner till en lite mer subtil make har jag nu sammanfattat mina fem absoluta favoriter eller “måsten” i sminkväskan. Everyday look i 4 steg 🙂

Steg 1 – Eftersom jag ännu har lite färg kvar från semestern skippar jag gärna foundation helt och täcker endast under ögonen med min nya concealer. Om man vill ha ett budget alternativ från Nars som jag annars kör på så är denna ett grymt tips!

Steg 2 – Ögonbryn, där jag fyller i och formar lite.

Steg 3 – På med skimmer som börjar med strobing stick på kindben, näsa och under ögonbrysbenet. På det applicerar jag highlighter eftersom jag är en sucker för mycket highlight, hehe. The more the merrier 😉

Steg 4 – viktigt att lukta gott och då är jag trogen till min älskade byredo Mojave Ghost.

// After doing pretty much the same look to now be experimenting with doing less makeup I’ve come down to my five absolute favorites in my makeup bag.

Step 1 – Since I do still have some tan from my vacay I don’t wear any foundation and only cover up under my eyes with a new concealer. It is actually a great budget tip from using my beloved nars creamy concealer.

Step 2 – Eyebrows, I fill in and reshape a bit.

Step 3 – Now lots of shimmer starting with my go-to shimmer stick in cheekbones, nose and under my eyebrow bone. On top of that I applicate my becca highlighter. The more the merrier 😉

Step 4 – To me it’s important to smell good and I am faithful to my favourite perfume byredo Mojave Ghost.


8 kommentarer8 kommentarer om “My go-to’s lately – minimalistic makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här