Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:18 | August 3, 2017

regarding your mean comments on my brows

Okej, lyssna.

Jag börjar bli fruktansvärt trött på taskiga kommentarer (som de senaste här ovan) om min ögonbryn och det är galet att det ska behöva gå så långt att jag känner att jag måste göra ett helt inlägg om det. Men jag pallar faktiskt inte mer.

Jag har naturligt mycket ögonbryn sedan jag var liten och det är någonting jag ärvt utav min far. Sedan långt innan tonåren och den tid då jag inte alls borde lagt fokus på skönhet och utseende, hade jag redan hunnit bli osäker över hur mina ögonbryn såg ut. Naturligt är de tjocka, långa hårstrån och går ihop (det ö-kända macdonalds M:et). Alltså redan innan jag borde ha börjat reflektera över hur jag såg ut nopprade jag mina ögonbryn, för att de inte var som alla andras och jag skämdes.

Det finns kanske egentligen ingen anledning för mig att ta på mig någon form av offerkofta i denna situationen eftersom att jag får ju fina ord om mina ögonbryn också. MEN jag vill inte att 1 . de unga tjejer och killar som läser min blogg ska få osäkerheter över hur de ser ut. 2. välkomna in ett otrevligt, elakt och äckligt klimat på min blogg 3. ta upp min telefon och bli ledsen över kommentarer ni lägger angående hur jag inte borde se ut.

Det blev plötsligt en trend där tjocka ögonbryn blev snyggt vilket såklart en sån som jag är tacksam för. Jag har varken tid, energi eller ambition till att plocka dem varje dag för att hålla dem tunna och välformade. Så för er som tänker att mina ögonbryn är groteska, konstiga och fula – håll det för er själva i framtiden. Tack 🙂

// Okey, listen.

So I’ve been getting these nasty comments such as shown above about my eyebrows looking disgusting and I’ve been getting really tired of it. Enough tired to write a whole post on it because I’m honestly so over it.

I naturally have very thick brows and have had it since I was a little kid, something I inherited from my father. Since before I was a teenager and my looks didn’t really bother me or go through my mind, I still had an insecurity about my brows. So I started plucking them at a really early age, just to not be as ashamed as I was. I naturally have long, thick and the oh-so-famous mcdonald brow.

I guess there is no reason for me to go all off feeling sorry for myself since I do still get a lot of nice comments on my brows as well. BUT I dont want 1. the young boys reading my blog getting insecure of their looks 2. welcome such a mean and nasty environment in to my blog 3. Get sad every time I get these kinds of comments on how I should not look.

It all the sudden became a trend and thick brows became something nice which of course someone like me is thankful for. I actually don’t have time, energy or ambition to pluck them every day and keep them slimmed and shaped. So for you guys that think that my eyebrows look ugly – keep it to yourself. Thanks 🙂


47 kommentarer47 kommentarer om “regarding your mean comments on my brows”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch för dem som ens har mage att skriva sådana kommentarer! Håller med om hur fel det är! Det är såklart taskigt mot dig och sjukt elakt gjort! Ta inte åt dig av det, för du är en sjukt grym bloggare! En av mina stora förebilder! Kram på dig!

  Reply
 • Själv ÄLSKAR jag dina ögonbryn!!

  Reply
 • It makes me sad you actually have to write a post of it. It’s your life and your decisions. Who cares if someone don’t like them? I like them and I am sure I am not the only one. You should not care about these people even tho it’s really hard to. I just wanted to say that I love you and your blog and don’t let anyone tell different! Keep up the good work girl!!!!

  Reply
 • Hur kan folk ens med att kasta skit speciellt hur någon ser ut, snälla sprid glädje istället och peppa varandra!! För mig är just dina ögonbryn något jag strävar efter och när jag ska fixa dem på salong är det en bild på dig jag visar! Perfektion i mina ögon!

  Reply
 • Fy fan för vissa människor! Girl jag började följa din blogg och insta pga dina ögonbryn som gör ditt face så in i helv snyggt! Synd bara att vissa människor 1: inte vet hur man mind their own business. 2: Inte har någon som helst känsla över hur ett face som är ett piece of art ser ut! Alice du är så vacker och jag hoppas du slipper dessa kommentarer i framtiden!

  Reply
 • Men gud! Jag önskar att jag också hade såna ögonbryn. O de är ju bland annat dom som gör dej sjukt unik & fin ❤️ Försök o inte ta åt dej! Ta åt dej mer av komplimangerna. 😘

  Reply
 • <3

  Reply
 • Jag var också osäker på mina bryn när jag gick i typ mellanstadiet och det tog lång tid innan jag började uppskatta och älska att jag hade tjocka. Nu är jag tvärtom så himla glad att dom är fylliga och att jag inte ens behöver måla dom om jag sminkar mig. Har alltid tyckt att dina ögonbryn gör dig unik! Så tråkigt att folk ska skicka skit…

  Reply
 • Vet att du har fått detta tidigare men: jag vill ha dina ögonbryn!!!! Sagt till kompisar/salonger som plockat mina att jag vill dem ska likna dina. U r gorgeous

  Reply
 • Så onödiga kommentarer. Kan inte det naturliga få vara vackert? Kan inte vi tjejer börja ge komplimanger istället för att ge nedlåtande kommentarer till varandra (bara avundsjuka). Alice du är Bäst Låt inte deras groteska ord gro i dig. You hot gurl! Kramis

  Reply
 • Du har ett unikt utseende och jättefina ögonbryn! 👊🏼

  Reply
 • Verkligen tråkigt att folk ska kommentera sånt när dom egentligen bara är avundsjuka för att du är skitsnygg!

  Reply
 • Tycker du har skitsnygga ögonbryn verkligen!! Önskar jag kunde få så pass tjocka, tycker det är superfint!!!

  Reply
 • DU är SÅ satans snygg! Det här kommer frän en 24 årig extremt kräsen tjej som börjar rita upp mätningar i folks ansikten i sitt huvud! Är besatt av symetri! Så låt inte några mellanmjölk bönder komma åt dig! Har massa screenshots på dig på mobilen för inspo! + du är oerhört lik Elsa holsk också! Fantastiska drag! Kram på dig!

  Reply
 • Förstår verkligen inte hur man kan skriva en sådan sak! Dina ögonbryn är såååå himla snygga och passar dig helt perfekt! naturligt stora bryn är ju dröm! 😊

  Reply
 • Men så onödiga kommentarer!!! Har faktiskt helt ärligt inte ens reflekterat över dina ögonbryn. But that’s just me I guess. Själv tycker jag alla former av ögonbryn är snyggt.

  Reply
 • En annan har ju alltid beundrats över hur fina ögonbryn du har. Du ser helt flawless ut, ALLTID! <3

  Reply
 • Älskar dina ögonbryn!!!! Så sjukt snygga!! Bara osäkra idioter som ska kommentera andras utseende som något negativt!

  Reply
 • Dina ögonbryn är sjukt jäkla snygga, sjukt att ens folk ska säga vad man ska göra med ens utseende. Liksom har dom Inget viktigare att Göra. Det sticker i vissa folks ögon när man inte är som alla andra eller har ett unikt drag. Ta inte åt du är hur jävla ball som helst!

  Reply
 • Dina bryn är drömmiga! Låt inte elaka o avundsjuka kommentarer påverka dig. You go rock your brows girl!

  Reply
 • Du har sjukt snygga ögonbryn och är sjukt snygg ! Avis ! Puss

  Reply
 • Dina ögonbryn är fan goals!! SÅ snygga

  Reply
 • Du är världens finaste kvinna på denna jord! Ta inte åt dig, de kommentarerna grundar sig sannolikt i avundsjuka!

  Reply
 • Att folk kommenterar något negativt på ens utseende är helt ??????? Dina ögonbryn är SÅ snygga Alice!! Kram

  Reply
 • meeeen är ju så avis på dina bryn, vilka tramsig kommentarer!

  Reply
 • Älskar dina bryn. Önskar att mina var mer “lättväxta”. You look amazing❣️

  Reply
 • Måste bara slänga in en kommentar och säga att varje gång jag ser en bild på dig tänker på hur jävla snygga dina bryn är! Brukar aldrig kommentera på bloggar men tycker det är viktigt att du vet att det är herrans massa som följer dig som avundas dig för din stil, personlighet och yttre även om du inte ser oss i kommentarsfälten! Det är lätt att hata och vara stor på internet, just dont let it get to you! Vi är betydligt fler som backar dig, puss!

  Reply
 • Jag som verkligen älskar dina ögonbryn! Har faktiskt börjat spara ut min för jag vill ha DIN haha! You and your eyebrows

  Reply
 • Håller med Sofia ovan. Kärlek ❤️

  Reply
 • Så braaa skrivet! Mer possivitet! Dina ögonbryn är super fina, you go<3

  Reply
 • Alltså va? Började i princip läsa din blogg pga dina vackra ögonbryn. G O A L S är vad dem är.

  Reply
 • Jag skulle dö för dina snygga ögonbrynen Alice 😁, massvis med Kramar till dig

  Reply
 • SÅ jäkla trist med negativa kommentarer! Kram från tjejerna på Wearit

  Reply
 • Att man ens orkar lägga spydiga kommentarer… Dina ögonbryn är så jävla snygga, det ska du veta!! Låt den där skiten rinna av dig, orka bry sig vad andra tycker <3

  Reply
 • Dina ögonbryn är on point!

  Reply
 • Dina ögonbryn är ju drömmen! Så himla fina!!

  Reply
 • Fy fan så patetiska människor det finns. Men du? Det där är REN avundsjuka, annars hade personen bara kunnat hålla käften. Du, jag och MÅNGA andra är nog överens om den saken. Ta inte åt dig. Du är så fin Alice!! <3

  Reply
 • Att det ens finns människor som kan med att kommentera hur andra människor ska se ut/inte ska se ut. Herregud, ett liv skulle dessa människor behöva. Dina ögonbryn är skitsnygga precis som HELA du!! Kram <3

  Reply
 • Folk är verkligen nötter.. man får försöka att sila allting och skita i dem som är avundsjuka! Kramis

  Reply
 • Du ha bland de snyggaste ögonbrynen jag sett så vet inte vad de människorna som skrev så onödiga saker pratade om

  Reply
 • Säger som nån annan sa: började seriöst följa dig typ pga dina ögonbryn haha inget skämt! Dom är ju drömmen.

  Reply
 • Fan vilka idioter det finns!!! Du är otroligt vacker och jag älskar redigeringen på dina bilder. Jag tycker att det var bara att du skrev ett inlägg där du sa ifrån, starkt av dig! <3

  Reply
 • Avundsjuka för att du är så vacker 😘

  Reply
 • Va?! Jag har aldrig tänkt på det, men orka bry sig… Du är härlig och fin som du är 😊

  Reply
 • I don’t understand why people put any nasty comments. Your eyebrows look perfect, you are such a beautiful woman. Keep going with the good job 😁😍

  Reply
 • Ta inte åt dig! Dina ögonbryn är så sjuuukt snygga!! Kan inte du göra en “steg för steg” med bilder eller en youtubevideo om hur du sminkar dig? Framförallt dina ögonbryn och eyeliner 😃

  Reply
 • Vill även flika in med att du inspirerar mig jättemycket!

  Reply