Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:53 | July 31, 2017

SVAR DEL 2 – Hur jag ser på droger, vad jag använder för preventivmedel & har jag gått ner i vikt?

Fråga:

Är du ekonomisk? I så fall på vilket sätt? Har du alltid följt dina drömmar om att exempelvis flytta/resa eller har du ibland känt att du hållit dig tillbaka för att du har pojkvän? Hur har du gått ner i vikt så mycket? Tänker du mycket på kost och träning?

Svar:

Jag är rätt så oekonomisk om jag får säga det själv. I dagsläget är jag inte världsbäst på att spara eftersom jag lever loppan till höger och vänster. Jag känner ändå att sånna perioder i livet måste man få ha ibland. Jag kan inte se mig själv leva igenom ett helt liv och endast tänka på att jag ska hinna spara så mycket pengar som möjligt. Sedan är jag rätt så bra på att spara pengar och hålla igen när jag väl ger min in på det. Till exempel innan min asien resa på tre månader som jag betalade själv.

Jag har egentligen alltid varit ganska så lätt understimulerad och behöver nya äventyr och utmaningar för att vara lycklig i mig själv. Det jag vetat är att jag aldrig kommer att vara lycklig i mitt förhållande om inte jag själv är det, så på det sättet har jag gjort det jag känt och därför inte hållits tillbaka.

Jag har inte gått ner i vikt 🙂 Jag tänker mycket på det men är en periodare. Jag äter gott (onyttigt) och “unnar” mig när jag känner för det. Vikt är mindre noga för mig!

Fråga:

Hej Alice, världens bästa blogg har du!!! Har flera frågor! 1: var hämtar du inspo till outfits och smink osv? 2: Jo den senaste tiden har du lite vagt nämnt existensiell kris, stress och små ångest osv. Jag brukar själv få så, panik av mycket som flytt, plugg och jobb. Kan du inte berätta lite mer om hur du känner och vad du blir stressad av och framför allt VAD du gör vid sånna lägen. Kram och fortsätt vara den inspirationskällan du är <33

Svar:

Taack fina!

Jag hittar inspo på internet så som bloggar, tumblr etc. Jag får definitivt mycket inspiration genom att bara gå på stan och titta på människor omkring mig.

Ja, ibland får jag mina infall av existentiell kris och det är precis som du beskriver en panikartad känsla. Ibland vet jag varken ut eller in och ibland kan jag hantera det mycket mer lugnt och sansat. Det handlar mest om att jag sitter med prestationsångest som gör att jag känner att jag ofta underpresterar osv. Jag vet inte riktigt vad jag gör egentligen för att “bota” det men promenader kan hjälpa, prata med mamma, träna osv. Bästa tipset är väll att prata om det med någon som är bra på att lyssna.

Fråga:

Hur känner du över fotbollen och dina knäskador idag? Tänker du mycket på det? Är det en sorg? Märker du av det i vardagen? Puss och ha en bra dag!

Svar:

Jag saknar att spela fotboll varje dag. Det var hela mitt liv innan jag skadade mina knän så självklart är det en stor sorg att inte kunna spela som jag önskar. Vad gäller mina knän så känner jag av att de inte är i samma skick som innan jag skadade dem. Jag har haft operationer som gått bra men självklart sliter det och ger biverkningar. Jag kan tex inte sitta på huk utan att det gör ont och behöver värma upp ordentligt innan jag ska träna osv. För att inte tala om fula ärr på båda knäna. Jag har bestämt mig för att inte fokusera så mycket på det utan att se det som en del utav mig istället 🙂

Fråga:

Vad inspirerar dig till att blogga? Och vad tror du gör att du är en av topp bloggarna på nouw?

Svar:

Jag älskar att fota och redigera så bara det är inspiration till att få göra nya inlägg varje dag. Självklart är det inte alltid det lättaste att finna den tid och inspiration jag önskar. Jag tror att anledningen till varför jag är en av toppbloggarna på nouw är för att jag är personlig, inspirerar och att man kan relatera till mycket av det jag skriver i min blogg. Eller varför läser ni min blogg egentligen? 😉

Fråga:

Resturang tips i Göteborg. Favorit film. Favorit musikstil. Vad du gillar att göra på fritiden. Någon speciell serie som du fastnat för? Grym blogg Alice. Kram!

Svar:

Hmm, Tacos & Tequila, Toso, Levantine, The Barn, Butchers market m.fl.
Min favoritfilm är nog “how to loose a guy in 10 days. Lika bra varje gång!
Min musikstil är definitivt hiphop & RnB.
På fritiden gillar jag att vara med min pojkvän, familj och vänner. Träna, äta god mat och fota.
Jag har streck-kollat Orange is the new black, absolut bästa serien!!

Fråga:

Hur var dina tankar kring studenten, och tiden efter? Jag tar studenten nu i juni och har ingen aning om vad som kommer att hända. Jag känner mig oerhört vilsen och vet inte alls vad jag vill göra i framtiden. Har du några kloka råd och tips? Kram!

Svar:

Studenten är precis som alla beskriver så jäkla häftigt att ha klarat och det känns coolt att se tillbaka och tänka att jag faktiskt tagit den! Jag är fortfarande precis som du lika vilsen men kan meddela att oftast klarnar det upp under tiden. Läs mitt inlägg HÄR för att veta mer om min gymnasietid.

Fråga:

Bästa klubbarna i Gbg? Vad gillar du mest med Philip? Äter du hälsosamt, med tanke på att du tränar ganska ofta? Kan du berätta eller göra ett inlägg om din student? Har du kompisar som du slutat umgås med för att de har skaffat pojkvän och därför bortprioriterat dig? Älskar din blogg (och youtube)!!

Svar:

Mina favoriter är Lounge(s), yaki da och port du soleil. Någon gång ibland efter klockan 3 är park lane skojigt också.
Det bästa med Philip är att han är snäll, omtänksam och jävligt sexig.
Kan absolut göra ett inlägg om min student någon gång 🙂
Jag har kompisar som jag slutat umgås med men inte av den anledning att de skaffat pojkvän och “bortprioriterat” mig. Jag tycker att det är ganska larvigt att hålla på att tänka så. Vill man träffa någon så ser man till att det händer och sitter inte på rumpan och väntar på att den personen ska höra av sig. Det är lätt att glömma bort tid, rum, familj och vänner när man är nykär och det har jag all respekt för.

Fråga:

Kan du ge tips till mig!! Jag ska till new York i sommar, är fortfarande 20 men vill såklart festa. Du var ju där och kom in på klubbar trots att du inte var 21, så min fråga är hur du gick tillväga? Kram 😊)

Svar:

Absolut!
Jag var i New Y
ork när jag var 20 och gick till klubbar, som du säger. I de allra flesta stora städer jobbar många promoters med att bjuda dit massa härliga tjejer för att de ska komma och festa på klubbarna de jobbar på. Jag fick tips av en vän att kontakta en kille via facebook och efter det var det bara att glida med på äventyret. Det bjöds på middag, drinkar och limotur. Du bara måste testa utelivet i New York när du är där!!

Fråga:

Hej!!! Kan du inte visa i bilder vad du äter en vanlig dag, från morgon till kväll? Vad är dina planer för framtiden, vill du plugga vidare? Vill Philip flytta till Sthlm? Hur känner du Klara som du bor med? Var och hur fick ni tag i lägenheten? Hur länge ska ni hyra? Kraaaaam du e så fin!!!

Svar:

Jag äter så jäkla varierat så det känns dumt och jag vet att det är ett känsligt ämne för många. Vill ni jättegärna det kan jag självklart lösa det för er!
Jag vet inte om jag vill plugga men jag har inte heller uteslutit det alternativet. Vi får se helt enkelt 🙂 Philip flyttar upp på onsdag och då flyttar vi in i en lägenhet på 51 kvm. Innan bodde jag och Klara i en lägenhet på 40 kvm och jag och klara kände inte varande tidigare utan hade egentligen bara gemensamma vänner från Göteborg sedan tidigare.

Fråga:

Hej! Hur stor är er lägenhet? Har ni bara ett sovrum som ni delar på?

Svar:

Vår förra lägenhet var 40kvm och vi delade sovrum! Nya är 51 kvm 🙂

Fråga:

Hej Alice!! Vilken grym blogg du har! Är inne varje dag! Fortsätt med det du gör! Men nu till mina två (väldigt olika) frågor: 1) hur ser du på alkohol/droger? Intressant att veta! 2) vilken produkt tycker du är bäst, Anastasia dipbrow eller Anastasias ögonbrynspenna (den du använde i din senaste sminkvideo)? 😊)) kramkram!

Svar:

Tack fina du!
Jag har nolltolerans vad gäller droger och har aldrig tagit en drog. Jag vet att det är väldigt vanligt och alla får göra precis som de vill med sina egna kroppar men för min del är det inget jag är nyfiken på.
Jag tycker olika i olika perioder men min favorit är nog pennan då den är lite enklare att kontrollera samt ger lite utav ett naturligt resultat på mina redan tjocka ögonbryn.

Fråga:

Hej Alice!! Jag undrar vad du har för preventivmedel och om du har haft konstiga biverkningar av det. Kram

Svar:

Jag har satt i en P-stav sedan långt tillbaka och för mig funkar det alldeles utmärkt! Har inga biverkningar, slipper mens och lever loppan 🙂 Alla kroppar fungerar olika och det bästa är såklart att utgå ifrån sin egen och se vilka hormoner man reagerar bäst på.

Fråga:

Hej, jah undrar ifall inte du kan tipsa lite mer om smink och skönhet (alltså typ produkter) du sminkar ju dig alltid så otroligt fint!!

Svar:

Absolut kan jag göra det! Tycker det förtjänar ett eget inlägg som kommer upp inom kort 🙂 Tack för de fina orden!

Fråga:

Which camera do you use?

And what is your new job in Stockholm? <3

Svar:

I use a Fuji Film xpro 2 with a 35mm 1.2 lens. My new job is Relations manager at Elly Pistol 🙂

Fråga:

Jag använder också VSCO men är på jakt efter ett liknande redigeringsprogram för datorn att redigera mina kamerabilder på, tycker det är för krångligt att göra allt via datorn… Ultimata hade varit om VSCO hade funkat på datorn men det verkar inte vara fallet… Har du något tips på bra redigeringsprogram med filter som är gratis 😊

Svar:

Mitt absolut bästa tips är att köpa hem VSCO’s förinställningar till lightroom och ha till bilderna på datorn. HÄR hittar du dom! På youtube beskrivs enkelt hur man installerar dem 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “SVAR DEL 2 – Hur jag ser på droger, vad jag använder för preventivmedel & har jag gått ner i vikt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar sådana här inlägg!! 😊

  Reply
 • “Nolltolerans vad gäller droger” *konsumerar alkohol som också är en drog*

  Reply
 • Har aldrig sagt att alkohol är bättre 😊

  Reply
 • Hur tänker du kring när du säger att du är emot droger fast är tsm med ngn som tar det?

  Reply
 • Så bra inlägg!<3

  Reply
 • om alices kille röker på nu som då (vet inte om det stämmer men baserat på din kommentar så) vem bryr sig? det är en stor skillnad att testa på ngt nu som då och vara en nerknarkad junkie som låter sitt liv falla sönder pga droger

  Reply
 • Vad många frågor du svarade på 😊

  Reply
 • Jag är inte tillsammans med någon som tar droger 😊 tack ändå för omtanken

  Reply