Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | July 26, 2017

Shadow play and salty skin

Godmorgon på er!

Ny dag ute på västkusten och jag vaknar upp utvilad och klar i huvudet vilket känns så skönt. Var så mosig hela dagen igår efter en natt på flygplan. Nu har vi käkat en stor frukost här på Mollösund och jag och Philip ska ta båten över till ön bredvid där min familj har stuga. Min mormor och morfar kommer på besök så vi ska hänga med dom, fika och mysa hela dagen. Min frågestund kommer upp senare idag dessutom 🙂

// Goodmorning!

New day at the west coast and I woke up with a fresh and clear mind which feels so good. I was so sleepy yesterday after a night spent on a airplane. We’ve just enjoyed a big breakfast here at Mollösund and me and Philip are heading over with the boat to the neighbor island, where my family has a house. My grandparents are coming to visit so we are going to hang out with them, have coffee and just chill alla day. My Q/A will also be up later today, but the answers are in swedish since most of the questions are in swedish 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Shadow play and salty skin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här