Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | July 25, 2017

Tillbaka på Mollösund

Hej på er <3

Vi anlände till Landvetter vid halv 6 imorse helt yrvakna. Jag fick nog max en halvtimmes sömn på flyget så jag sov i bilen hela vägen till Mollösund. När vi kom fram sov vi ytterligare tre timmar innan vi kunde föra ett vettigt samtal med varandra, haha. Vi hoppade i havet och vaknade till innan vi satte oss ner vid bordet och frossade i oss räkor. Spanien var fantastiskt men oj, vad skönt att vara tillbaka här. Nu ska jag och Philip ut och paddelboarda, har ni testat det innan? Det är min första gång så önska mig lycka till!

// Hello guys <3

We arrived at Landvetter around 6.30 am this morning all dizzy. I think I managed to get a half an hour sleep on the plane so I slept in the car all the way to Mollösund. When we arrived we slept 3 more hours before we managed to have a decent conversation with each other, haha. We jumped into the ocean to wake up before we sat down by the table and munched shrimps. Spain was amazing but oh, how nice it is to be back here. Now me and Philip are going paddle boarding, have you guys tried it out before? It’s my first time so wish me luck!


2 kommentarer2 kommentarer om “Tillbaka på Mollösund”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Faktiskt från en second hand butik i majorna 😊

    Reply
  • Kan bara inte låta bli att skriva. Du är så sjukt vacker verkligen!! Blir helt förundrad varje gång ja ser en ny bild på dig!! Ha en toppenmysig dag

    Reply