Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:27 | July 25, 2017

Jag ser er och jag älskar er!!

Picture with these babes from our weekend at Båstad.

“Måste bara skriva att det är så kul att jag började följa din blogg typ när du startade den och att du blivit så stor på sociala medier nu, du har alltid varit min favorit!! – @michellemary

Generellt är jag väl den bloggerskan som är sämst på att svara på kommentarer. Jag är medveten om det och jag måste verkligen bli bättre på det. Dock ska ni veta att jag läser allting och alla fina ord ni skämmer bort mig med gör mig så oerhört varm i hjärtat. Ni förstår nog inte hur fantastiska ni är mot mig? Därför känner jag att det är viktigt att lyfta en kommentar som denna just för den anledningen. Jag ser er och jag blir så lycklig utav er!

Sedan jag började blogga för ungefär två år sedan har jag bara fått 99% kärlek på denna plattformen och det är jag evigt tacksam för. Jag vet flera som bloggar och som får skit dom absolut inte förtjänar att få. Det är fantastiskt att ni gör någonting som jag tycker är så roligt till någonting ÄNNU roligare.

För två år sedan kunde jag inte drömma om att bloggen och mina andra sociala plattformar skulle få vara en så stor del av mitt liv som det är idag. Ännu mindre skulle jag någonsin kunna drömma om att ni är så många som bryr er, lyssnar och interagerar. Att ni kommer fram på stan och berömmer mig för någonting jag liksom gör framför min skärm i min ensamhet. Alltså, wow!

Min blogg går definitivt i perioder. Vissa perioder är min blogg superpersonlig och jag delar med mig av texter, tankar och åsikter flera gånger i veckan (Läs HÄR & HÄR). Ända sedan jag flyttade till Stockholm egentligen så har mitt liv gått i ett och jag har inte haft tid och energi över till att sätta mig ner och formulera dagens filosofi med er. Jag vet att ni är flera som har påpekat det och jag saknar verkligen att vara öppen och transparent med er.

Från och med nu tänker jag att jag minst en gång i veckan sätter mig ner och svarar utförligt och nyanserat på en kommentar eller fråga som ni lämnar här på bloggen. Så att ni får hänga med lite bättre på saker jag inte alltid delar med mig av.

Jag har haft en frågestund som jag ännu inte publicerat, men som kommer upp imorgon! Så kika in här imorgon! 😉

// Generally, I’m the blogger who’s the worst to respond to comments. I’m aware of it and I really need to get better at it. However, you need to know that I read everything and all the kind words you spoil me making my heart so warm. You do not understand how fantastic you are to me? Therefore, I feel it’s important to highlight a comment like this just for that reason. I see you and you make me so happy!

Since I started blogging about two years ago I’ve only got 99% love on this platform and I’m forever grateful for that. I know a lot of bloggers that gets nasty comments that they definitely do not deserve. It’s amazing how you make something I love doing so much more fun.

Two years ago, I could not dream of having a blog and my other social platforms that would be as big a part of my life as it is today. Even the less I could dream of the amount of people you are that every day shows me the love that you do. That you actually come to up to me and complement me for something I do in front of my screen every day. I mean, wow!

My blog definitely goes in periods. Some periods you can see how my blog superpersonal and I share texts, thoughts and opinions several times a week (Read HERE & HERE). Ever since I moved to Stockholm really, my life has come in the way and I have not had the time and energy to put down and formulate my philosophy with you. I know you are several who have pointed it out and I really want to be open and transparent with you.

From now on, I think that at least once a week I sit down and answer in detail on a comment or question you leave here on the blog. So that you get a little better perspective on things I do not always share with naturally.

I have had a Q/A that I have not yet published, but will come up tomorrow! So check that out here tomorrow! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Jag ser er och jag älskar er!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här