Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | July 21, 2017

The best date I’ve ever been on

Efter en dag på stranden igår gick jag och min man och köpte pizza och rödvin och satte oss vid vattnet. Vi satt där i några timmar medan solen gick ner, lyssnade på musik och pussades. Har jag nämnt att jag älskar denna man?

// After a day at the beach yesterday me and my man went and bought some pizza, red wine and sat down by the sunset. There we sat for a good couple of hours watching the sun go down, listening to music and sharing kisses. Have I told you that I love this man?


7 kommentarer7 kommentarer om “The best date I’ve ever been on”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här