Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 20, 2017

Före vs efter

Before / After

Igår var jag som sagt hos Ellen och fixade barret inför semestern. Hade hunnit gro en råttfärgad utväxt och långa slitna längder sedan sist jag var hos henne. Nu la vi in nya slingor och en askigare ton för att få bort så mycket gula toner som möjligt. Det syns inte riktigt på bilderna men det blev sån jäkla skillnad på färgen. Om ni letar efter någon frisör som är trygg med att färga i Göteborg så ska ni definitivt gå till Ellen, hon är så jäkla grym! Vi avslutade med att klippa bort det slitna från längderna eftersom jag egentligen vill behålla mitt långa hår ett tag till. Är så nöjd!!!

Ellen hittar ni på Linnégatan 7 och boka kan ni göra genom länken på hennes instagram HÄR

// Yesterday I went to visit Ellen and fixed my hair before going on vacation. I had gotten a sad outgrowth and long timeworn lengths since I saw her last. This time we put in some fresh highlights in a ashier tone to get rid of most of the yellow pigments. You can’t really tell in the pictures but it’s such a pretty difference on the color. If you’re looking for a hairdresser in Gothenburg that in comfortable with coloring you should definitely go to Ellen, she truly is the best! I finished of with cutting the lengths just to get rid of the torn parts since I’m keeping the length of my hair.

You can find Ellen at Linnégatan 7 and you can book her through the link in her bio HERE


9 kommentarer9 kommentarer om “Före vs efter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här