Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | July 13, 2017

Passing by

Full outfit up tomorrow xX

Hej i förbifarten,

Jag har sprungit omkring hela dagen och inte haft tid att sätta mig ner med bloggen förrän nu.

Morgonen började med ett frukostmöte med Adviral för att sedan springa vidare till kontoret och göra några timmar där. Det är många som frågar vad jag jobbar med och jag tänker att jag förklarar det i ett senare inlägg typ imorgon. Nu har jag varit och fixat mina naglar, lagat middag och ska sätta igång med att packa och städa rent lägenheten. Imorgon åker jag nämligen supertidigt med ett tåg till Göteborg för att ta två veckors semester. Jag är så lycklig!!! Ska äntligen få träffa min pojkvän, hund, familj och vänner igen. Nu måste jag sätta igång här, vi hörs imorgon som vanligt <3

// Hello passing by like this,

I’ve been running around all day and haven’t had the time to really sit my ass down with my blog.

This morning started with a breakfast meeting with adviral and then off straight to the office. You are many that are wondering what it is I do and I am thinking that I’ll explain that in another post tomorrow or something. I’ve just done my nails, dinner and now I need to start packing and cleaning this apartment. Tomorrow early morning I’m taking the train to Gothenburg for two weeks off. I’m honestly so excited!!! I’m finally meeting my boyfriend, Dog, family and friends again. So now I need to get shit done here. I’ll get back to you tomorrow per usual <3


8 kommentarer8 kommentarer om “Passing by”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här