Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | July 11, 2017

Bildbomb & drama med prinsen

Photos by Fabian Wester.

Summer on festival 2017.

Hur härligt??

// How nice??

Tycker denna bilden är så härlig. Fabian är så duktig!

// I think this picture is so good. Fabian is so talented!

Oliver var där och körde sin grej! Han är grym

// Oliver was there and did his thing! He is awsome

Lilla jag i mitt set från Nelly.com (verkar vara slutsåld tyvärr).

// Little me wearing my set from Nelly.com (unfortunately sold out).

Vi möttes utav en drömmig fruktbuffé där jag stod och hängde ett tag, hehe.

// We had this amazing buffé of fruits where
you could find me a good part of the evening…

Denna prinsessan gör mig såå lycklig!

// This princess makes me soo happy!

Mina vackra kollegor – @elinskoglund , @gertrudes & @moamattsson

// My beautiful colleagues – Elin, Gertrude & Moa

Min pojkvän är nog tjuvjakts största fan, haha. De var på plats och min pojkvän var hemma med brutal fomo, lol.

// My boyfriend is probably tjuvjakts biggest fan, haha. They were there and my boyfriend was at home with major fomo, lol.

Tack för denna gång, Båstad!

// Thank you for this time, Båstad!

Fasen, vilket rolig helg jag haft.

Trots att det tog några timmar med bil fram och tillbaka så var denna helgen perfekt. Roadtripa med mina favorittjejer i en snygg mercedes, grymma högtalare och grym musik. Ja – ni fattar ju modet på oss när vi anlände till Båstad.

Väl framme mötte vi upp Benjamin, gjorde i ordning oss och begav oss mot festivalområdet. Alla var supertaggade och när Icona Pop kom på scen så höjdes stämningen ytterligare. En lite rolig grej though, haha… När jag stod och dansade tillsammans med mina tjejkompisar vid ett bord kommer en äldre medelålders man fram till mig och säger:

– Dansa inte på britsen!

Jag i ren förvirring tar ett steg bak för att försöka göra som han säger men insåg snabbt att jag måste hört fel? så jag går fram och frågar, ursäkta? Varpå han upprepar sig och säger:

– Dansa inte på prinsen!

Jag höll på att smälla av, haha va?! Prins Carl Philip står alltså vid bordet närmast scenen som från början var Biancas och blockerar utsikten för mig och mina vänner. Inte nog med det står alla hans vänner (gubbar) och livvakter omkring och talar om för oss som är där – på en festival – att vi inte får dansa för att då kanske prinsen blir lite stött. På.en.festival. alltså nääää.

// Damn, what fun weekend I’ve had.

Even though the trip took us a couple of hours back and forth I feel as if this weekend was perfect. Roadtrip with my favorite girls in a nice mercedes, amazing speakers and awesome music. You might understand the vibe we had when we arrived to Båstad.

When we arrived we met up with Benjamin, got ready and went to the festival. Everyone was so stoked and when Icona pop walked on stage the vibe went crazy. A fun note though… When me and my friend were dancing at our table this guys walks up to me and says:

– Don’t dance on the bunk!

I got so confused and took a step back before I realized that I must have heard him wrong. So I go back and ask him, excuse me? And he repeats himself and says:

– Don’t dance on the prince!

I was about to loose it, haha. The swedish prince Carl Philip is at a festival standing by the table nearest the scene at Biancas table, with his whole crew and lifeguards blocking our view. Telling us NOT to dance at a FESTIVAL because the prince might get bumped in to? at a festival? really though?


1 kommentarerEn kommentar om “Bildbomb & drama med prinsen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här