Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:53 | July 6, 2017

Eyebrows has never been this on fleek

Hejhopp!

Vilken dag vi haft idag 🙂 Så himla fint väder i Stockholm idag!
Imorse var jag iväg och fixade nytt pass ute i Nacka eftersom att mitt gamla gått ut och jag och Philip planerar en resa redan nästa vecka. Hoppas att den hinner komma i tid!

På lunchrasten traskade jag bort till Sephora Biblioteksgatan för att få mina ögonbryn färgade, vaxade, nopprade och formade. Jag gav Felicia fria händer och jag har aldrig sett mina bryn såhär perfekta!! Ni måste gå till henne nu innan semestern och låta henne göra magi med era ögonbryn, tjejen kan verkligen sin grej! Hon är national brow artist för benefit cosmetics så ja, ni hör ju. Hennes instgram är @ browfelicia

Nu har jag betat av ett bootylicious och core pass på gymmet och ska snabbt hoppa in i duschen innan jag ska iväg till Angelica och få en fake tan. Produktiv dag weheeey 🙂

// Hello!

What a day we’ve got! Such a lovely weather in Stockholm today!
This morning I went and got a new passport out in Nacka since mine has gone our of date and I really need a new one because me and Philip are planning on going on a trip next week. I really hope I get it in time!

During my lunch break I went to Sephora Biblioteksgatan to get my eyebrows colored, waxed, plucked and shapened. I gav Felicia free hand to do her thing and I’ve never seen my brows this flawless!! You have to visit her now before your vacation or what ever and let her do magic to your eyebrows aswell, the girl knows her shit! She is actually a national brow artist for benefit cosmetics so yeah, you get my point. Her instagram is @ browfelicia.

I’ve just managed to get through a bootylicious and core exercise at the gym and now I’m hitting the shower before going to Angelica to get a fake tan before the weekend. Productive day, weheeey 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Eyebrows has never been this on fleek”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här