Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | July 4, 2017

Being an introvert

Pics from this weekend with my babe Ines.

Hej älsklingar!

Vilken seg dag det varit idag, igen. Hittar inte riktigt tillbaka till mig själv och känner mig stressad konstant. Skulle gått på ett event med Urban outfitters som jag får skita i för att prioritera jobb och mig själv. Med hela denna livsstilen, event och alla roliga grejer som händer kommer en underliggande plikt till att vara på alla ställen samtidigt. Allt jag vill göra är att jobba, träna och få vara kreativ utan några krav. Tillåta saker och ting ta sin tid och acceptera att det är okej att missa roliga saker. Det är svårare än vad det låter, tro mig.

Istället ska jag jobba klart här och sen gå hem för att träna en timme på gymmet. Ikväll ska jag redigera en vlogg som kommer upp imorgon och kolla på orange is the new black. Min sambo Klara är borta några dagar nu vilket gör att jag får tid till att vara helt själv, vilket jag typ inte minns senast jag var. Egentligen är jag en introvert människa som behöver ladda batterierna genom att vara själv för att orka med allting. Någon som känner igen sig?

// Hey babes!

What a slow day today has been, once again. I can’t really find my way back to myself and I constantly feel stressed. I had planned going to an event with Urban outfitters that I had to cancel to priorities myself and work. With this whole lifestyle, event and all the fun stuff happening around me comes a feeling of obligation of going to all these different things at the same time. All I really want to do is to work, exercise and be creative without any demands. Accepting that everything taked it’s time and that it’s okey to miss out on fun stuff. It’s harder than it sounds, believe me.

Instead I’m getting done at the office and them I’m going home to workout an hour at the gym. Tonight I’m editing a vlog for you guys that will be up tomorrow and after that I’m gonna chill and watch orange is the new black. My roomie Klara is out of town for a couple of days which makes me alone in the apartment and alone at all in like, forever. I am actually an introvert person that needs to charge my batteries by being along once in a while. Does anyone relate?


4 kommentarer4 kommentarer om “Being an introvert”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår till 100% hur du menar, är exakt samma!

  Reply
 • Vilka fina bilder!

  Reply
 • Jag har alltid tänkt att jag är en extrovert person för att jag är så frammåt, lätt för att prata. MEN inser nog att jag är introvert i den apsekten att jag måste få vara själv o ladda om. Blir helt helt slut av att vara social o frammåt samtidigt som jag är det..

  Reply
 • Hej!! Vart kommer denna outfiten ifrån?

  Reply