Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | July 2, 2017

Under Stockholms mörka himmel

Då var en helg av Bråvalla slut och jag är tillbaka i min lägenhet på södermalm.

Jag är rätt så slut trots att jag somnade innan klockan 12 utan alkohol i kroppen igårkväll. Valde att ta det lugnt igår eftersom det egentligen inte fanns några artister jag ville se på lördagen och jag tänkte att fredagen vart så lyckad att jag inte ville förstöra någonting. Vill först och främst tacka Ideal of Sweden för fyra fantastiska dagar med allt man kan önska sig och lite till. Ni anar inte hur bortskämda vi blivit denna helg, så tack Ideal för det!

Försöker smälta att detta är sista året som Bråvalla hålls innan de bestämt sig för att stänga ner allting. Jag vet ärligt inte om det är rätt eller fel beslut men min magkänsla säger att det är rätt. Det är ett ställningstagande från Bråvallas sida som krävs för att markera hur allvarligt ämnet är. Det går inte att förbise de sexuella trakasserierna och hålla god min för att “sånt händer”. Tyvärr får det onda vinna denna gång.

Mitt hjärta gör ont idag och jag behöver vara själv med mina tankar. Privata grejer i mitt liv som gör att Stockholms himmel känns mörkare än vad den är just nu. Samtidigt som jag vill vara själv så känner jag mig väldigt ensam på denna jord. Jag behöver någon som håller om mig för idag är inte så lätt.


4 kommentarer4 kommentarer om “Under Stockholms mörka himmel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I’m glad that you enjoyed your weekend but I’m also worried that you feel sad (that’s what I understood from the text?) I know you have plenty of friends to talk to but if ever you feel like talking to me, feel free to do it! 🙂 I don’t know much but I studied in psychology. Hope you have a great week nevertheless 😃✨

  Reply
 • Åh lästa massor av otäckheter om festivalen. Hoppas du hade det bra ❤

  Reply
 • TACK själv goa Alice! Hoppas vi ses snart igen 😊 Ha en grym sommar!

  Reply
 • Åh hoppas att du mår bättre idag 😊 Kramar!

  Reply