Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:32 | June 28, 2017

Get to w0rk

Shirt: Loavies / Skirt: Replay / Slippers: River Island

Hej darlings!

Jag vaknade kvart över 6 imorse klarvaken, gick upp och gjorde mig själv en kopp kaffe. Galet hur mycket träning ger tillbaka i energi. Hann beta undan en hel del mail innan jag gjorde i ordning mig för att bege mig till jobbet. Nu är jag på plats och ska beta av några timmar här innan jag ska iväg på 5-kamp med jobbet på Gröna Lund, wiiiiie. Aldrig varit på Gröna Lund innan faktiskt sjukt nog så är fett taggad. Sen ska vi ut och käka allihopa från jobbet. Sen efter det ska jag iväg och träna på någon sjuk location tydligen. Mer om det senare – nu WORK!

// Hey darlings!

I woke up at 6.15 this morning wide awake. So I went up and made myself a cup of coffee. It’s crazy how much working out gives you back in energy. I managed to get some emailing done before I got myself ready for work. Now I’m at the office to spend a couple of hours here before me and my colleuges are going to Grönda Lund. I’m stoked since I’ve never been before. Later we are going out for Italian food which will be zuuper nice. After that I’m going for a work out at a crazy location apparently. More of that later – now WORK!


7 kommentarer7 kommentarer om “Get to w0rk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här