Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:53 | June 8, 2017

#Filter

​Jag och ett gäng välbekanta ansikten igår på Berns för en förhandsvisning av #Filter som Nelly.com idag släppt. Har ni hunnit kika än? Om inte, in och gör det vettja! 

Idag har ännu en dag sprungit förbi och jag har jobbat hela dagen och varit iväg på ett lunchevent tillsammans med Ideal of Sweden. Jag ska strax dra mig hemåt för att träna innan jag ska fixa naglar och spraytana mig på Studioblick. Äntligen :))::):)):):)::):)):):)

// Me and a bunch of familiar faces went to Berns yesterday for a preshow of the new serie that Nelly.com launched today. Have you seen it? if not, u should!

Today has another day gone by superfast and I’ve been working and went to a lunchevent together with Ideal of Sweden. I’m soon going home to work out and then go do my nails and get a spraytan for the weekend at Studioblick. Finally :):):)::):):):):):)


3 kommentarer3 kommentarer om “#Filter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här