Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:42 | June 6, 2017

Städ-dagar

Pictures from the lovely event with River Island.

Haft en sådan jäkla röjar dag här i hemmet, har seriöst städat från att jag gick upp ur sängen fram tills nu. Jag märker verkligen hur mycket ångest som lättar så fort jag fått struktur i hemmet. Är det det som är att vara vuxen?

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och sen ska jag till Humlan för att möta upp Linnea och Bianca på picknick. HUR MYS??

// I’ve had such a major cleaning day today, been cleaning from the moment I went out of bed till now. I can feel the anxiety in my body disappearing as soon as I get thing sorted out at home. Is this what being a grown up feels like?

Now I’m putting on my workout clothes to go the gym and then I’m meeting up with Linnea and Bianca to have a picnic in the park. How cozy??


2 kommentarer2 kommentarer om “Städ-dagar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mysigt!

    Reply
  • Hej! Sminkar du dig alltid oavsett vad du gör? Såg på din snapchat igår att du hade städdag men du var fleeky af lixom haha!!

    Reply