Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | May 28, 2017

love thoughts

Var precis och lämnade av denna killen som skulle ta tåget tillbaka hem till Gbg. Hur är det möjligt att tre dagar kan gå så snabbt? Fattar ingenting.

Det är galet hur mycket av ett behov jag har av honom. Hela min själ blir lugn när han är här och jag kan liksom andas på riktigt. Jag sa det till honom idag, att ingen har någonsin träffat oss som dom personerna när vi bara är vi. När vi får vara hur töntiga och klängiga vi bara vill utan några sociala regler. Min allra bästa vän på hela jorden. Det känns inte som att någon kommer lära känna mig på riktigt någonsin när jag tänker på sättet han verkligen känner mig.

Jag slås av och förundras och chockeras över att vi har varit jättekära i 3 och ett halvt år (!!!). Vem är ens det? Hur kan vi inte ha tröttnat? HUR kan inte han ha tröttnat? Shit asså.

Jag har som vanligt haft världens bästa dagar med denna killen och oj vad jag längtar efter att få dela hem med honom igen. Jag längtar efter att komma hem till honom varje kväll och jag längtar efter att vakna bredvid honom varje morgon.

// I was just away to drop this dude off at the train station. How is it even possible that three days can go by so quick? I don’t get it.

It’s crazy how much I need this man in my life. My soul gets calm by his presence and It’s like I can finally breath again. I told him earlier today, that no one has ever met the person we are when we are just us two together. When we get to be how goofy and clingy as we please with no social rules. My best friend in the whole wide world. It feels as though no one will ever know me for real when I think of the way he truly knows me inside out.

I’m amazed by how we managed to be just as madly in love with each other for 3 and a half years (!!!). Who even is that? How can we not have gotten tired of each other? HOW can he not have gotten sick of me yet? Crazy.

I’ve had the best days with this guy per usual and I long for when we get to share a home with him again. I miss coming home to him every night and waking up next to him every morning.


4 kommentarer4 kommentarer om “love thoughts”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den kärleken du beskriver är ju sååå fin!

  Reply
 • Alltså åh, jag känner igen mig så mycket. Jag och min kille har varit tillsammans i 6 år (?!) och vi är fortfarande som nykära haha. Klängiga och skattar tills vi får magknip varje dag. Det är banne mig den bästa känslan i livet, att ha sin bästa vän och kärlek i samma person.

  Reply
 • Ååh så fint, fint, fint! Jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver. Jag började le när jag läste din text, för vi är så lyckligt lottade som har hittat någon som får en att känna så. Att man kan vara sig själv helt och hållet och att det är just det de älskar mest. Och lugnet. Det är som att kroppen vet att det är hos honom man hör hemma.

  Reply
 • Så fint skrivet! Kärlek är verkligen fantastiskt

  Reply