Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | May 24, 2017

Picknick i parken

Förbered er för en bildbomb.

// Get yourself ready for a photobomb.

Innan vi flög iväg med en luftballong så möttes vi upp för en supermysig picknick i parken. Maten hade beställts genom foodora och det var superfint framdukat med blommor och bubbel. Jag har olyckligtvis ätit en så stor lunch att jag inte alls var hungrig men lyckades inte hålla mig borta från picknicken oavsett. Margaux svängde förbi så vi alla fick hälsa på lille bebisen i vagnen. Skulle inte bli ledsen över att få ha min egen… men det får vänta. Stort tack till Mira och foodora för en fantastiskt mysig picknick!!

// Before we flew with the air balloon we met up for a supercozy picnic in the park. The food was from a restaurant called Underbar through foodora and they made everything look so nice with flowers and bubbles. I unfortunately had a too big of a lunch before so I was not that hungry even though I had some anyway. Margaux showed up with the baby and all the girls went straight to say hello. I would mind having my own… but that will have to wait. Big thank you to Mira and foodora for a supernice picnic in the park!!


7 kommentarer7 kommentarer om “Picknick i parken”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här