Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | May 19, 2017

Kär i livet

Imorse bjöds på en fantastisk frukost på Nobis hotell där Emma hade gjort superfint. Det var jag & Elin som var där för att välja ut kläder från Replay inför King Magazines gala ikväll. Fick med mig en galet snygg jeansjacka som jag ska klura på lite vad som blir bäst till… klackar eller sneakers, hmm. Har sånna sjuka fjärilar i magen av vädret som är MAGISKT, att det är fredag och att jag verkligen ser fram emot kvällen. Nu ska jag fortsätta jobba på här på kontoret för sen tar jag min första officiella helg. Jag är så kär i livet idag!!

// This morning I was invited to Nobis hotell where Emma had fixed with breakfast and made everything look supernice. Me and Elin was there to pick out an outfit from Replay that we are going to wear to King magazines gala tonight. I chose a gorgeous jeans jacket that I think I will match with sneakers or heels, hmm. I have butterflies in my stomach of the weather, that it’s friday and I’m looking forward for the gala tonight. Now I need to get to work so I can take my first real weekend. I’m crushing on life right now!!


9 kommentarer9 kommentarer om “Kär i livet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här