Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | May 17, 2017

A shocker

Shoes: Esprit / Pants: Monki / Shirt: Na-kd / Coat: Crocker / Glasses: Giant vintage

Inte en outfit som chockar direkt haha men min reality är outfits till vardags som är säkra kort, som dessa byxor.

Idag har det regnat hela dagen men jag har bara suttit på kontoret så mig har det inte gjort så mycket. Håller på att vlogga (as promised) så stay tuned för det! Nu ska jag och min kollega kila iväg för att fota lite. Ikväll ska jag preliminärt äta middag hos en kompis och efter det iväg på en karaoke-kväll, kul ju!!

// Mabye not an outfit that shocks anyone but in reality it is what I usually wear, like these pants.

Today has been really bad weather with rain all day. Has not done me anything since I’ve been inside at the office all day. I’ve been vloging today (as promised) so stay tuned for that! Now me and my college are going shooting some products. Tonight I am having dinner at my friends place and then heading to a karaoke night, fun!!


2 kommentarer2 kommentarer om “A shocker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här