Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | May 16, 2017

Shopping, gossip & Work

Pics from yesterdays shopping.

Hej damer och herrar!

Sitter på jobbet och jobbar på för fullt. Ska troligtvis bli kvar här till i eftermiddag och då tänkte jag försöka timea in något gött pass på gymmet. Vet inte om ni märker av det men känner mig lite frånvarande här på bloggen då det varit lite mycket på det privata planet de senaste dagarna. Nu börjar det ljusa upp sig och jag känner att det lättat från axlarna en del.

Igår var jag på Gallerian tillsammans med ett gäng tjejer för att spela in en video för Nicoles youtube-kanal. Vi fick välja ut en outfit ifrån hennes kollektion som hon gjort tillsammans med Bikbok. Ni kan se på bilderna ovan en sneak på outfiten jag valde. Efter det gjorde jag lite shopping med Amanda samtidigt som vi pratade om killar och drama. Hade en mysig eftermiddag helt enkelt. Nu ska jag återgå till jobbet.. PUSS!

// Hello ladies and gentlemen!

I’m at work being buisy with… work 🙂 I’m probably staying here until later this afternoon and efter that I just want to go to a kickass class at the gym. I don’t know if you’ve noticed anything but I’ve been slacking here lately because of a lot happening on a personal level. Now things are sorting out and I can see clear again.

Yesterday I spent my afternoon at the galleria together with a couple of other girls to record a youtube-video for Nicoles channel. We got to pick out an outfit from her collection she did together with Bikbok. You can see a sneakpeak of what I chose in the pictures above. After that me and Amanda went and did some shopping while we gossiped about boys and drama. A cozy afternoon I’d say. Now I need to get back to work. TTYL!


2 kommentarer2 kommentarer om “Shopping, gossip & Work”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här